Forum Discussion

SZZAB's avatar
SZZAB
Newcomer
2 months ago
Solved

Najpierw wyrzucanie do EA app teraz komunikat o wygaśnięciu sesji

Wczoraj gra działała tak jak zawsze, nic nie instalowałem nic nie grzebałem w ustawieniach, nagle gra po prostu nie chciała się odpalić...
Wyrzucało mnie spowrotem do EA app, przejrzałem biosa, pliki, antycheat, reinstall i nic... zainstalowałem 
"AMD Privacy View" i nagle gra magicznie wpuściła mnie do menu... po prostu zrobiłem aktualizacje sterowników AMD.
Ucieszony tym faktem chciałem ruszyć w rozgrywkę ale podczas ekranu ładowania mapy wyrzuca błąd o wygaśnięciu sesji, i powtórka, antycheat, reset rootera, sieci domowej, dodawanie bf6 do aplikacji w windows żeby przypadkiem system nie widział jej jako programu szkodliwego, i nadal nic... 
Nie wiem co mam już robić bo nawet chat Gpt nie podaje mi nowych pomysłów na rozwiązanie tego problemu...

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej SZZAB​ 

Widzę też, że wykonałeś już większość podstawowych kroków, więc nie ma sensu ich powtarzać.

Mam natomiast kilka pytań, które pomogą zawęzić przyczynę:

• czy problem występuje w każdym trybie gry, czy tylko przy dołączaniu do serwerów multiplayer?
    • czy korzystasz z VPN lub innego oprogramowania, które może wpływać na połączenie sieciowe?
    • czy w EA app masz włączoną opcję logowania na wielu urządzeniach lub czy nie jesteś zalogowany na innym komputerze?

Jeśli możesz, dołącz również plik DxDiag oraz zrzut ekranu z komunikatem o wygaśnięciu sesji.

• OnePieceLAD's avatar
    OnePieceLAD
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

mam ten sam problem i nic nie sa w stannie z tym zrobic... nie moge odpalic gry wraca mi do aplikacji 

• OnePieceLAD's avatar
    OnePieceLAD
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

sprobuj odinstalowac i zainstalowac aplikacje amd mi pomoglo 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

SZZAB​ Chciałam dopytać, czy udało Ci się już rozwiązać problem.

Widzę też, że OnePieceLAD​   napisał, iż w jego przypadku pomogło ponowne zainstalowanie oprogramowania AMD. Czy miałeś okazję to przetestować?

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago
277 Posts