Forum Discussion

Minio2115's avatar
Minio2115
Seasoned Newcomer
2 days ago

Nie ma zawartości z dnia premiery, bład podczas uruchamiania

Witam, dalej nie ma zawartości za błędy w dniu premiery.  I dzisiaj jak jest premiera s1 i brki to bład podczas uruchamiania gry i nie można uruchomić. To są jakies żarty czy o co chodzi? Gra kupiona przed premierowo w edycji phantom i co chwile jaja na EA... 

Pliki wszystkie pobrane i oczywiście gra naprawiona X razy i dalej to samo.,...

10 Replies

• też dalej nie dostałem zawartości za błędy w dniu premiery, jednak gra włącza mi się normalnie 

• MaNi33K's avatar
    MaNi33K
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Jak można coś takiego robić z grą o takim formcie... Problemy na premiere, problemy po nowym patchu to jest żenujące jak na taką firmę.

Za każdy taki problem powinniśmy dostawać nową zawartość za darmo aż się nauczą.

• KetsunoDark's avatar
    KetsunoDark
    Seasoned Novice
    2 days ago

Mam ten sam problem po aktualizacji xD - naprawa - restart nic nie pomaga...

• jakieś rozwiązania bo mam ten sam problem ? A nie mam zamiaru przeinstalowywać gry w inne miejsce jak wczoraj gra chodziła bez problemów :D 

• KetsunoDark's avatar
    KetsunoDark
    Seasoned Novice
    2 days ago

idc-Smile_v2​ już mam, zastanawiało mnie, że problem dotyczy tylko Polaków i coś jest nie tak z językiem polskim xD - jak zmienisz język gry na angielski to powinno zadziałać (mi zadziałało)

• idc-Smile_v2's avatar
    idc-Smile_v2
    New Rookie
    2 days ago

zmieniłem język i działa, a tamta pisze aby zainstalowac grę w innej lokalizacji, fachowcyyyyy

• Minio2115's avatar
    Minio2115
    Seasoned Newcomer
    12 hours ago

Dobra, wczoraj poradziłem sobie po prostu pobierając brke ze steam. Dzisiaj sprawdziłem dalej nie działa... ALE ZMIANA JĘZYKU GRY NA ANGIELSKI FAKTYCZNIE DZIAŁA. GRA SIE ODPALIŁA.

• Minio2115's avatar
    Minio2115
    Seasoned Newcomer
    12 hours ago

Największy błąd to było zakup tego bfa na EA zamiast na steamie

• MaNi33K's avatar
    MaNi33K
    Seasoned Newcomer
    9 hours ago

Dopiero dziś sobie poradziłem z tym, zmieniłem język na ang zrobiłem napraw i włączyłem grę i zadziałało ale język ang i zmieniłem jeszcze raz na polski ,napraw i odpaliłem gre i zadziałało.

Gra dział i jest  PL. 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.113 PostsLatest Activity: 2 hours ago