Forum Discussion

WalkerTV's avatar
WalkerTV
Rising Rookie
22 days ago
Solved

O co chodzi?

Siema! Wracam z tematem banów za procki Ryzen. Odzyskałem konto gram od ponad tygodnia spokojnie. Otrzymałem dwukrotnie powiadomienie że moje konto zostało odblokowanie itp itd. 

A dziś rano dostałem taką informację:

Zaznaczam nigdy nie oszukiwałem w żadnej grze, więc proszę o informację od moderatorów EA EA_Kuba​ EA_Kalina​ czy mam się nadal martwić?

P.S. Gra normalnie działa i się loguje.

Pozdrawiam
Walker

• Hej WalkerTV​ 

Zgodnie z tym o czym wielokrotnie wspominaliśmy wcześniej - nie mamy żadnej możliwości ingerowania w sprawy związane z blokadami, lub z samym kontem EA, oraz udzielania informacji dotyczących trwających spraw. 

Tego typu sprawy muszą być rozwiązywane podczas rozmowy poprzez czat, lub poprzez odwołania od blokad.

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej WalkerTV​ 

Zgodnie z tym o czym wielokrotnie wspominaliśmy wcześniej - nie mamy żadnej możliwości ingerowania w sprawy związane z blokadami, lub z samym kontem EA, oraz udzielania informacji dotyczących trwających spraw. 

Tego typu sprawy muszą być rozwiązywane podczas rozmowy poprzez czat, lub poprzez odwołania od blokad.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 hours ago
190 Posts