Forum Discussion

40111957's avatar
40111957
Rising Newcomer
3 days ago

Połączenie nieudane KOD błędu: 1:8600 1S:5 1002S:570 19S

Witam kupiłem grę na steamie i nie mogę w ogóle zagrać, gra normalnie się odpala, ale po kliknięciu spacji na wejściu wyskakuje mi taki błąd. Czytałem angielska fora i próbowałem naprawić, niestety nieskutecznie. Wyłaczyłem w karcie sieciowej protokół Ipv6, bawiłem się z DNS, a nawet założyłem nowe konto na EA i podłączyłem steama na nowo. Nic nie działa, ma ktoś jakiś pomysł, proszę o pomoc. 

6 Replies

• też mam ten błąd na chwilę obecną pomaga ExitLag [edytowane przez EA_Kuba] , albo zapewne jakiś inny vpn

• Asalok's avatar
    Asalok
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Cześć, sprawdź, czy nie masz wpiętego do kompa pendrive z plikami np. instalacyjnymi na inny system, lub po prostu jak możesz to wypnij pendrive i zrestartuj komputer i grę. Dla mnie zadziałało

• Dawidox202's avatar
    Dawidox202
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Problem z połączeniem do serwerów EA - Orange 5G PL

Uwaga - problem z połączeniem i kod błędu 1:86001S:51002S:57019S

Pomaga rozwiązanie tymczasowe jak instalacja Cloudflare Warp, który tuneluje połączenie.

AKTUALNIE - Problem leży przy ustawieniach routera/IPv6 - Jest to profil który wymusza protkół połączenia i to on powoduje niestabilne połączenie przez co EA odrzuca Klienta.

Zmieńcie Profil w routerze ręcznie na IPv4 ! Sprawdźcie u dostawcy. W APN wpisać internet.

We właściwościach karty sieciowej, odznaczyć IPv6.

Gotowe - zrestartować wszystko i cieszyć się grą.

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.72 PostsLatest Activity: 18 minutes ago