sssooowwwaaa123Newcomer2 months agoProblem sezon 1Witam Mam problem w sezonie 1 nie nalicza mi żetonów po ukończeniu gry.Wiecie jak rozwiązać problem ?
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 11 hours ago190 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 11 hours ago190 Posts
Recent DiscussionsCzarny ekran Battlefied 6 - zacięcie komputra Od samego początku zakupu gry grą battlefield występuję: Zaczynam grać i po chwili pojawia się czarny ekran, zacina się komputer i trzeba go resetować. Komputer był w serwisie aby sprawdzić co się ...Problem z lagami opóźnieniami na serwerach bf6 Witam. Ja mam nieco inny problem, ale też dużo ludzi się na niego skarży. Mianiowice chodzi o lagi ale nie spadki fps czy cięcia tylko bardziej opóźnienia w grze czy teleportujące się postacie, wyglą...Brak natychmiastowych nagród. BF6 Witam, zakupiłem wczoraj rano przepustke BF Pro na PS5 i zawartość Pro i 25 lv. dostałem natychmiast ale zawartość przepustki bojowej czyli skiny Brodie, Nie Mów Nic, Złe Lekarstwo i trzy inne nie zo...BF6 brak skinów z "road to battlefield 6" oraz z BF6 Labs Problem jest raczej błahy ale ogromnie frustrujący polega on na tym że żadne skiny które nabiłem w BF2042 w "road to battlefield 6" oraz w BF6 Labs się nie przeniosły z konta EA na konto Steam na któ...Battlefield 6 - Brak zawartości PRO Witam, grę kupiłem na Steam i tak samo z edycją phantom oraz sezon 1 pro, dostałem 25 poziomów z sezonu 1, nowe bronie itd, ale nie mam skórek postaci które powinny być natychmiastowe, generalnie żad...