sssooowwwaaa123Newcomer3 months agoProblem sezon 1Witam Mam problem w sezonie 1 nie nalicza mi żetonów po ukończeniu gry.Wiecie jak rozwiązać problem ?
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago217 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago217 Posts
Recent DiscussionsNie otrzymałem zakupionych KBF Kupiłem 2400KBF na steam 18.02.26r. i do tej pory ich nie otrzymałem. Logując się do EA przez konto steam i zeskanowaniu QR kodu zostaje wysłany kod weryfikacyjny na mój stary email, do którego nie m...Problem z wyłączaniem się gry Witam. Mam problem, że podczas rozgrywki ,czasem podczas wczytywania do lobby gra wyłącza się bez kodu błędów. Mam najnowsze sterowniki do karty. System przeinstalowany na nowo. Jakieś pomysły? Zostałem całkowicie pozbawiony możliwości grania w Sezon 2 Dzień przed Sezonem 2 normalnie grałem na komputerze robiąc przy tym strima na tik toku a od kąd uruchomiłem bf w sezonie 2 wyrzuca mnie do strony startowej logowania windows 11 nie jestem w stanie u...Witam , problem z przepustką bojową Witam , mam problem gdyż gracze którzy mieli problemy przy premierze bf6 mieli dostać sezon 2 za darmo , a nie otrzymałem w dalszym ciągu tej rekompensaty :) [Moved to BF6 PL. Please review our gui...Utracony profil gry Cześć, mam problem z profilem w Battlefield i liczę na pomoc moderatora lub kogoś z EA. Grałem normalnie na swoim koncie EA (ten sam mail od zawsze) i miałem około 60+ poziom oraz odblokowany progre...