Problem z celowaniem
Witam,
kontaktuję się z prośbą o pomoc. Mianowicie od sezonu numer 2, gdy powróciłem do gry po kilkugodzinnej grze w wersję beta oraz sezonu nr 1 wszystkie ustawienia celowania się popsuły.
Nie chodzi tutaj konkretnie o ustawienia czułości, choć one też mają wpływ, ale o kwestię dziwnie zachowującego się celownika. Mam wrażenie, że w jakimś stopniu przykleja się do różnych obiektów lub spowalnia czasami co powoduje duży dyskomfort i przez to uniemożliwia trafienie w cel. Dokonywałem wielu zmian w ustawieniach, polegających na zmianach czułości, wyłączaniu/włączaniu asysty celowania, wyłączania spowolnienia celowania lub jego redukcji i wielu innych rzeczy które odnalazłem w Internecie które miały naprawić problem. Niestety wszystkie drogi zawiodły.
Czy ktoś miałby pomysł jak w jaki sposób mam dokonać modyfikacji ustawień, aby celowanie zachowywało się tak samo jak w wersji beta lub w BF3 ?
Wcześniej w sezonie nr 1 czy wersji beta grało mnie się rewelacyjnie, celowanie działało jak należy i kursor nakładał się na żadne miejsce. Obecnie to jakiś chaos, mam jakbym nigdy nie grał w żadną grę FPS.