Forum Discussion

Pyton-09's avatar
Pyton-09
Rising Newcomer
2 months ago

Przybliżenie broni - błąd przytrzymaj! poj. latający

Cześć, od ostatniego patcha wsiadając w jakikolwiek pojazd latający nie działa pod PPM przybliżenie broni w funkcji przytrzymaj. Działa tylko naciśnij. Wszystkie ustawienia są poprawne dodam że wsiadając za każdym razem do np śmigłowca ustawiajac przypisanie klawisza (to samo ktore jest obecnie PPM) funkcja przytrzymaj wtedy działa.. ale nie mam zamiaru z każdym razem wchodzić w ustawienia. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?

4 Replies

• Ruch0poru's avatar
    Ruch0poru
    Seasoned Traveler
    1 month ago

Jest "PEWNE" rozwiązanie lecz na chwilę... Na chwilę bo zmienia się to wraz z kolejną rozgrywka ci mape 😅 przy każdej z nowo zaczętej grze wejdź w OPCJE --> ROZGRYWKA znajdz opcje odpowiedzialna za funkcje PRZYTRZYMAJ wejdź i tak gdzie masz PRZYBLIŻENIE POJAZDY na (przytrzymaj) zmien na (naciśnięcie) zapisz wychodząc do gry WEJDŹ ponownie w tę opcję zmieniając na "PRZYTRZYMAJ".  Jak już wspomniałem działa na chwilę , do końca rozgrywki 😆

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Pyton-09​ 

Dzięki za potwierdzenie. 

Widzę podobne zgłoszenia u innych graczy - przyjrzymy się temu. 

• Pyton-09's avatar
    Pyton-09
    Rising Newcomer
    2 months ago

Upewniłem się nie ma zaznaczonej opcji.. dodatkowo wsiadając np do helikoptera i zmieniając miejsce na pasażera i z powrotem na miejsce pilota problem znika dalej nie wiem jak to rozwiązać

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Pyton-09​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Upewnij się proszę, czy plik ustawień osobistych nie ma zaznaczonej opcji "tylko do odczytu".

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
275 Posts