Forum Discussion

BakedBIIl's avatar
BakedBIIl
Seasoned Newcomer
1 month ago

REDSEC PROBLEMY TECHNICZNE

Zwracam się do was gdyż dosłownie nie mam już siły dalej borykać się z problemami które występują z grą REDSEC od ponad 100 godzin widziałem tak dużą ilość błędów w grze, że przez 15 lat nie miałem do czynienia z grą, która miała by takie problemy zacznę od tych mniejszych(opóźnienia)problem w każdym meczu np. podnoszę broń,otwieram drzwi,wchodzę do budnku,pojazdu wszystko dzieje się z opóźnieniem nawet do 5 sekund gra odczytuje, że np podniosłem nowa broń ale tekstury się nie wczytały i mam puste ręce wchodzę do budynku drzwi otwierają się dopiero wtedy gdy już w nim jestem otwieram skrzynie ona nadal jest zamknięta ale mogę z niej wyjąć przedmioty to jest kropla w morzu tego, co ja widzę bugi, spadki FPS, ale największy problem dotyczy tego, że po meczu menu ładuje się w nieskończoność albo występuje czarny ekran i muszę resetować grę do tego doszedł problem z wyborem klasy podczas rozpoczęcia gry po prostu menu wyboru się nie wczytuje i nie mogę wybrać klasy muszę restować mecz. dodam że nie jest to problem ze sprzętem posiadam bardzo mocny sprzęt rtx5070,i5 14600k pamięć ram DDR5 internet na kablu 1000mb nie mam żadnych problemów z innym grami.

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej BakedBIIl​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy podczas gry pojawiają się jakiekolwiek ikony w lewym górnym rogu? Czy dotychczas wykonałeś jakieś kroki, aby rozwiązać ten problem? 

• BakedBIIl's avatar
    BakedBIIl
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

(sprawdzenie spójności plików) ale myśle że problem dotyczy samej gry i chyba wszyscy mają takie problemy jeśli taki jest to chciał bym się dowiedzieć co może być przyczyną rejon w którym mieszkam może przeciążone serwery?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej BakedBIIl​ 

Dzięki za odpowiedź. Trudno jednoznacznie określić czym spowodowany jest opisany przez Ciebie problem. Rozumiem, że może pojawiać się u innych nie mniej nie wydaje mi się, żeby był bezpośrednio związany z odległością od serwera gry. 

Jeśli chcesz prześlij nam proszę nagranie z Twojej rozgrywki gdzie mają miejsce opisane przez Ciebie błędy. Prześlij nam również plik DxDiag. 

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag

• BakedBIIl's avatar
    BakedBIIl
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Witam wrzucam film z jednym z problemów który udało mi się nagrać dzieję się tak mniej więcej co 2,3gry w 16:30 kończy się mecz i gra zaczyna się ładować w nieskończoność musiałem wychodzić przez alt+f4 dodam że dziś również grę przeinstalowałem oraz zainstalowałem najnowsze sterowniki graficzne.

https://www.youtube.com/watch?v=fcGSyP7IZ1w

• BakedBIIl's avatar
    BakedBIIl
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Przed chwilą udało mi sie nagrać kolejny problem czarny ekran na ekranie startowym przy wyborze klasy,czarny ekran już po rozpoczęciu aż do momentu ponownego rozmieszczenia,w materiale widać również że drzwi się czasem nie otwierają bądź robią to z opóźnieniem 

https://www.youtube.com/watch?v=77o86pso7X0

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 hours ago
260 Posts