Forum Discussion

LUXxzxz's avatar
LUXxzxz
Seasoned Newcomer
2 days ago

Utracony profil gry

Cześć, mam problem z profilem w Battlefield i liczę na pomoc moderatora lub kogoś z EA.

Grałem normalnie na swoim koncie EA (ten sam mail od zawsze) i miałem około 60+ poziom oraz odblokowany progres.
Mój profil w Battlefield wcześniej miał identyfikator: af943bb6409039f4.

Po jednorazowym połączeniu konta z Epic Games gra zaczęła wczytywać zupełnie inny profil:
– nowa nazwa: LUXxzxz (czyli moje EA ID)
– poziom 1
– brak znajomych i postępu

Epic został już odłączony, ale gra nadal ładuje pusty profil zamiast mojego właściwego.

Wygląda to tak, jakby mój oryginalny profil z progressem nadal istniał na serwerach EA, ale nie był już poprawnie przypisany do mojego konta.

To nie jest cofnięcie postępu ani utrata danych po mojej stronie — problem pojawił się dokładnie w momencie integracji z Epic.

Czy ktoś z EA może sprawdzić:

1. czy profil af943bb6409039f4 nadal istnieje w systemie
  2. czy jest przypisany do mojego konta EA
  3. czy można go ponownie powiązać z moim kontem

Support na czacie zamknął sprawę bez sprawdzenia backendu, dlatego próbuję tutaj.

Czy ktoś z Was miał podobny problem po połączeniu kont z Epic i udało się go rozwiązać? Jeśli tak, będę wdzięczny za wskazówki.

Z góry dziękuję za pomoc.

2 Replies

• LUXxzxz's avatar
    LUXxzxz
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Temat rozwiązany 🙂

Trochę głupia sytuacja, ale okazało się, że mój stary profil był przypisany do innego maila, o którym kompletnie zapomniałem. Jakoś w ogóle nie przyszło mi do głowy, żeby spróbować zalogować się za pomocą nazwy użytkownika 😂— a właśnie ta podpowiedź bardzo mi pomogła.

Połączyłem konto Epic z innym mailem i gra mnie po prostu przelogowała, a byłem przekonany że nie mam innego konta na tej platformie.

Po zalogowaniu na właściwe konto wszystko wróciło do normy i progres jest na miejscu.

Głupio wyszło 😂
    Dzięki za pomoc, można zamknąć temat 🙂

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej LUXxzxz​ 

Czy próbowałeś zalogować się do aplikacji EA app za pomocą ID af943bb6409039f4 i hasła powiązanego z tym kontem? Jeśli tak to co dzieje się po zalogowaniu? 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
216 Posts