Forum Discussion

Baletunioo's avatar
Baletunioo
Seasoned Newcomer
20 days ago

Wyłacza gre

Witam wylacz mi gre pod czas rozgrywki w czym mogę szukać problemów akutalne sterowniki zaktualizowane 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Hej Baletunioo​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie i przesłany plik DxDiag. 

W pliku DxDiag zauważyłem kilka błądów, które mogą być przyczyną problemów z uruchomieniem gry, 

• Po pierwsze wugląda na to, że sterownik Twojej karty graficznej jest uszkodzony:
      • Podpis problemu:
        P1: nvcontainer.exe
        P2: 1.44.3581.6461
        P3: 67f7e5df
        P4: nvcontainer.exe
      • Usuń sterownik za pomocą DDU, a następnie zainstaluj go ponownie - tutaj znajdziesz link do najnowszych sterowników dla Twojej karty.
    • W pliku DxDiag zauważyłem również błędy związane z pamięcią RAM, dlatego sugerowałbym na wszelki wypadek sprawdzić czy pamięć nie posiada krytycznych błędów za pomocą MemTest86. 
    • Następnie sprawdź system za pomocą kontrolera plików systemowych - Naprawianie uszkodzonych lub dodawanie brakujących plików systemowych za pomocą narzędzia Kontroler plików systemowych
    • Zauważyłem również, że do Twojego komputera podłączone są dwa monitory - na czas testu odłącz jeden z nich. 
    • Ostatecznie sugerowałbym usunąć modyfikacje do gier, które aktualnie są zainstalowane na Twoim komputerze z racji tego, że mogą one kolidować z EA Javelin

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 hours ago
191 Posts