Forum Discussion
Hej IchigoPL
Dzięki za odpowiedź.
Sprawdźmy zatem jaki dokładnie błąd pojawia się przy wyłączaniu się gry:
[PORADNIK] Jak sprawdzić historię crashy w Windows (Reliability Monitor) | EA Forums - 13285679
oraz
[PORADNIK] Jak sprawdzić błąd gry w Podglądzie zdarzeń (Windows) | EA Forums - 13285634
Wróciłem do gry dziś w nowym tygodniu z nowymi zadaniami i jest jeszcze gorzej, gra wyrzuca do pulpitu po 5-10 minutach za każdym razem. Jak już pisałem w temacie nie ma żadnych błędów ani w podglądzie zdarzeń ani w monitorze niezawodności, spróbowałem dziś jeszcze przeinstalowania antycheta, czyszczenia aplikacji EA oraz aktualizacji sterownika do RTX (na czysto oczywiście) nic to nie dało, w zeszłym tygodniu robiłem ponownie testy pamięci, z moim PC jest wszystko w porządku, programy w tle również tylko niezbędne.
- EA_Kuba1 month ago
Community Manager
Hej IchigoPL
Dzięki za odpowiedź.
Jak już pisałem w temacie nie ma żadnych błędów ani w podglądzie zdarzeń ani w monitorze niezawodności,
Błędy w Podglądzie zdarzeń niekoniecznie muszą być powiązane z grą. Mogą to być błędy powiązane z EA anticheat, lub EA app etc.
- IchigoPL1 month agoNew Traveler
Wiem, kiedyś miałem błędy z anticheata, teraz nie ma żadnych wpisów np. prze 15-20 minut przed tym jak gra się wywali. Analizowałem też te któe się pojawiają i raczej nie mają nic wspólnego z samą grą aplikacją EA czy nawet sterownikami grafiki itp. Spróbowałem jeszcze czystego W11 na innym dysku który miałem tylko z podstawowymi niezbędnymi sterownikami ,EA app i bf6 efekt ten sam. Problem ewidentnie powrócił od aktualizacji wprowadzającej operacje.