Forum Discussion

Kasztan2021's avatar
Kasztan2021
New Novice
6 days ago

Wyzerowalo mi PR

Wraz z resetem sezonu 4, zostały mi wyzerowane punkty. Miałem platynę, powinienem dostać srebro, a dostałem całe 0. Super teraz mam ochotę odinstalować i nie wracać 

8 Replies

• Kasztan2021's avatar
    Kasztan2021
    New Novice
    1 day ago

Siema EA_Kuba​  wiadomo coś czy jest szansa na jakikolwiek sposób rekompensaty za nerwy 😅. W sumie na logikę to raczej pójdzie w zapomnienie 🤔 chodzi mi o odzyskanie tych brakujących 2-3k PR.

• FarmedByDanny's avatar
    FarmedByDanny
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

A co zrobicie Ea z graczami z którym wyzerowało punkty i grają od nowa bo ja miałem mieć złoto I a miałem bez rankingu a na dzień dzisiejszy kończę złoto 5. Tak samo ludzie piszą o tym że inni mają już odrazu platyny 2 lub 3 . 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej Kasztan2021​ FarmedByDanny​ 

Otrzymujemy podobne zgłoszenia od innych graczy. Przekazaliśmy informacje na ten temat dalej. Jeśli pojawią się dodatkowe informacje na ten temat - dam Wam znać. 

• Kasztan2021's avatar
    Kasztan2021
    New Novice
    5 days ago

Oczywiście że zamierzony jednak według tego powinienem spaść do silver 1 jeżeli miałem platynę, a spadłem do 0 czyli byłem bez rangi przez co nawet nie mogłem grać ze swoim składem bo była zbyt duża różnica rangi 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej Kasztan2021​ 

Reset punktów na początku sezonu 4 to zamierzone działanie w grze. 

Więcej informacji na ten temat znajdziesz w tym artykule. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
262 Posts