Kasztan2021
6 days agoNew Novice
Wyzerowalo mi PR
Wraz z resetem sezonu 4, zostały mi wyzerowane punkty. Miałem platynę, powinienem dostać srebro, a dostałem całe 0. Super teraz mam ochotę odinstalować i nie wracać
Wraz z resetem sezonu 4, zostały mi wyzerowane punkty. Miałem platynę, powinienem dostać srebro, a dostałem całe 0. Super teraz mam ochotę odinstalować i nie wracać
Siema EA_Kuba wiadomo coś czy jest szansa na jakikolwiek sposób rekompensaty za nerwy 😅. W sumie na logikę to raczej pójdzie w zapomnienie 🤔 chodzi mi o odzyskanie tych brakujących 2-3k PR.
A co zrobicie Ea z graczami z którym wyzerowało punkty i grają od nowa bo ja miałem mieć złoto I a miałem bez rankingu a na dzień dzisiejszy kończę złoto 5. Tak samo ludzie piszą o tym że inni mają już odrazu platyny 2 lub 3 .
Dzięki bardzo
Hej Kasztan2021 FarmedByDanny
Otrzymujemy podobne zgłoszenia od innych graczy. Przekazaliśmy informacje na ten temat dalej. Jeśli pojawią się dodatkowe informacje na ten temat - dam Wam znać.
Też mam to samo tylko z mastera
Oczywiście że zamierzony jednak według tego powinienem spaść do silver 1 jeżeli miałem platynę, a spadłem do 0 czyli byłem bez rangi przez co nawet nie mogłem grać ze swoim składem bo była zbyt duża różnica rangi
Hej Kasztan2021
Reset punktów na początku sezonu 4 to zamierzone działanie w grze.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz w tym artykule.