Forum Discussion

matiqus's avatar
matiqus
Seasoned Novice
24 days ago

Wyzwania

Witam.Problem rozwiązany dzięki ,zupełnie zapomniałem że jest taka opcja 1 raz czyściłem konsole w ten sposób nigdy nie było takiej potrzeby,Natomiast jest jeszcze coś i dla mnie jest to ważne bo lubię mieć wszystko zrobione do końca i niestety nie idzie a sprawa się tyczy ZADANIA , wyzwanie króla wzgórz i Druzynowego DMA.  Strasznie jest ten błąd denerwujący już wyjaśniam i dołączę zdjęcia.  Podczas rozgrywki z tych 2 opcji nabija punkty które są wymagane wyświetla że zaliczone to mówię gram dalej żeby odblokować następne, kończąc grę wracam do menu klikam zadania i tu jest coś nie tak bardzo proszę o rozwiązanie. 

3 Replies

• matiqus's avatar
    matiqus
    Seasoned Novice
    24 days ago

Zapomniałem dodać biegając z defibrylatorem naliczyłem 22 reviv. Policzyło 2 w sumie cały czas jest 2 i poniżej 6 tys pkt zaliczone nie raz a nie ma 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej matiqus​ 

Czy reanimacje są wykonywane na członkach Twojej drużyny (domyślnie mają oni kolor zielony)?

• matiqus's avatar
    matiqus
    Seasoned Novice
    22 days ago

Witam w odpowiedzi tak mają kolor zielony . Wyzwania co tygodniowe liczy i zalicza mam wszystkie wykonane  później gram właśnie w tamto i szczerze mi by wystarczyła do każdego czy to pax czy NATO jedna skórka nic więcej grałem w każdego bf na konsolach. A może jest tak że przypadkowo Niebieskiego reanimuje i automatycznie blokada się robi i nie zalicza później zielonych ,może tak być?? Mam 40lat nic mnie już nie zdziwi ,pozdrawiam 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
218 Posts