Forum Discussion
No właśnie ja mam tak samo, bf 3,4,1 działają bez problemu a pobrałem trial BF V i brak dostepu do funkcji sieciowych. Też próbowałem kombinować na rożne sposoby ale nic z tego ......
@v4nd4l697 @RiC0Valskyy @BLU1985
Jak już wspomniałem w tym wpisie, nie jest to problem blokady konta lecz błędu z wersją TRIAL, który wyniknął po ostatniej aktualizacji. Studio i dział Origin cały bada sprawę na tą chwilę.
- 7 years ago
Dobrze, ja to już rozumiem, tylko nie wiem dlaczego mój post został przeniesiony z jednego tematu na drugi. Swój post napisałem wczoraj tutaj https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/BF-V-Zablokowane-funkcje-sieciowe-brak-online-rozwiazanie/td-p/7156340/highlight/false i zniknął, a teraz patrzę, jest tutaj.
No ale nieważne, mniejsza z tym. Co do problemu z Trialem, Wygląda na to że musimy trochę poczekać na "naprawę" tego błędu. - 7 years agoCzy są jakieś informację na temat terminu rozwiązania problemu, bo nie da się ukryć, że trwa to dość długo.
- 7 years ago
Znając życie długo będziemy czekać ;/
- 7 years ago
5GB aktualizacji i dalej to samo, dodają jakieś czołgi i inne pierdoły a naprawić gry nie potrafią
- 7 years ago
Witam. Tak jak napisałem wyżej mam problem z bf5. wszystko by było spoko, ale porada aby wyłączyć dx12 nie działa. cały czas mam wyświetlany taki sam komunikat.
- 7 years ago
Masz pełną wersję gry czy trial ?
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
Battefield 3 kod dostępu
Solved3 days ago