Forum Discussion
No właśnie podałeś tu dobra płynność gry na win 10 1607, a masz pretensje do bf że chodzi gorzej, więc wróć do 1607, ja działam na tej wersji i jestem zadowolony bo nie mam przypadkowych spadków w różnych grach
Informacja
Jeśli korzystacie z kart NVIDIA i najnowszych sterowników w wersji 417.22, użytkownicy tej wersji zgłaszają spadki klatek w różnych tytułach (zegar rdzenia GPU jest blokowany na 700 MHz). Na tą chwilę radzimy skorzystanie z wcześniejszej wersji sterownika np:
Dla użytkowników kart AMD, radzimy instalację pakietu AMD 18.12.1, który poprawia również stabilność w tytule BF V.
:ealight_bulk: Sterowniki radzimy instalować przez tzw. czystą instalację.
- 7 years ago
Korzystam z tej wersji sterownikow i jest ok. Sprawdzcie sobie po dzisiejszym update dla 1809 do wersji 17763.194 bo w bf 1 u mnie jakby jest poprawa zagralem 2 rundy podboju bez dropow. Aktualizowany byl rowniez Net.Framework. Mam naprawde nieodparte wrazenie ze to "geniusze" z Microsoftu maczali w tym palce ze gry dzialaja tak jak dzialaja
- 7 years ago
Czy mógłby ktoś sprawdzić czy parametr FOV ustawiony na 50 daje u was takiego samego kopa jak u mnie ? Sprawdzałem wczoraj na BF1 i różnica między 50 a standardowym 60 jest w granicach 3 fps. W BF V to już od 20 do 50fps. Może to też jakiś mini bug
- 7 years ago
Witam ja też mam ten sam problem spadki fps nie da sie grac od 60 do 30 fps a mój sprzent
System : Windows 7Karta ; GTX 1060 6 GB RAM
RAM;16 GB
PROCESOR I5-3330 BF 1 chodzil na ultra dalo sie grac 60 fps byly dorpy 1 sekundowe do 30 ale rzadko BF V nie da sie grac ba nawet na ustawieniach srednich mam spadki.
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 4 days ago