Forum Discussion
39 Replies
Możesz coś więcej napisać o swoim problemie? Na jakiej platformie grasz? Kiedy dokładnie problem zaczął występować? W miarę możliwości zamieść zdjęcia pokazujące problem.
- Anonymous7 years ago
Witam.
Mam porblem jak napisałem w temacie, mianowicie po zakupie BF1 Rewolucje na XBOX ONE, miałem w grze wszystkie dodadkowe bronie Piekielnego Wojownika i Czerwonego Barona. Po odinstalowaniu wersji BF1 CTE dodadki jabgy sie same odinstalowały z BF1 podstawki i w tym czasie uzbierałem juz około 5500 obligazji wojennych 7,5 klasy szturmowca, 5,5 klasy wsparcia i 2 klasę zwiadu. Dzisiaj zainstalowałem ponownie dodatkową zawartość do gry i gdy w chodzę w zakładke ŻOŁNIERZ to wyświetla mi sie moja 41 ranga ale w DOSTOSOWANIU ŻOŁNIERZA mam wyzerowane wszystkie rangi i brak obligacji. Już odinstalowałem dodatki i nadal brak rang klasowych.
U mnie dokładnie to samo Dziś po przelogowaniu konto na każdej postaci ma rangę 0 obligacje 4000 wszystkie bronie wykasowane. Brak możliwości kupienia broni.
U mnie dokładnie to samo Dziś po przelogowaniu konto na każdej postaci ma rangę 0 obligacje 4000 wszystkie bronie wykasowane. Brak możliwości kupienia broni.
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
@sound_one @Salute_B🤭M @sultip
Wygląda to na chwilowy problem po stronie serwera synchronizacji (progres). W takich przypadkach radzimy rozegranie kilku map celem przywrócenia synchronizacji w zakładce "Dostosuj żołnierza". W razie co poinformowałem studio o tym fakcie, więc mają oczy i uszy otwarte.
PS. Jak napisał @Salute_B🤭M problem nie występuje po wejściu już na określony serwer i dotyczy tylko zakładki w menu.
Aktualizacja
Studio potwierdziło problem i pracuję nad rozwiązaniem. Prosimy o cierpliwość.
Dzięki za info - cierpliwie czekam
witam u mnie jak wyżej ten sam problem czekamy z niecierpliwie na poprawe pozdrawiam
- Na PS4 spotkało mnie to samo, wyposażenie żołnierza możliwe do zmiany tylko podczas gry.
Ale mam też dodatkowy problem, nie jestem pewny czy spowodowany tym błędem. Chciałem odblokować przydział "Alarm na obrzeżach" - zabij 50 (...) Lebel Model 1886 - ale gra nie nalicza zabójstw. Tak, strzelam karabinem w wersji piechoty. Czy te błędy się łączą? ja mam to samo,bronie z 10 lvlu tylko podczas gry mozna zmienic, a takto w dostosuj zolnierza wszystko wyzerowane na amen.
- Anonymous7 years ago
Problem ustąpił. Pomoglo rozegranie właśnie paru map i paru trybów. Dziękuje za wsparcie 😉
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 6 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar11 months ago
Community Manager