Forum Discussion
Witam, grę kupiłem na steamie za 30 zł. Jestem na 110 min gry i mam to samo co wy cały czas. 110 min przechodzenia prologu i bawienia się z ustawieniami. To samo mam w battlefroncie 2 z epica (wymuszanie hdr, resetowanie ustawień) . Coś się dzieje w tym temacie czy mogę zwracać ten syf? EA już 2 tydzień nie dało odp na maila.
https://answers.ea.com/t5/Battlefield-V/Info-Problem-z-zapisem-ustawien-i-stanu-gry-Prolog-obejscie/m-p/7154863#M3
Powodzenia 🙂.
- 4 years ago@Chytrooki I tak za każdym odpaleniem gierki trzeba robić? Zaraz sobie popróbuje. Nie wiesz może czy oni mają zamiar wydać jakąś łatkę na to?
- Chytrooki4 years agoHero+
@uAreEZkid Nie trzeba za każdym razem wykonywać kroków z poradnika. Niestety BFV nie ma już wsparcia. Ten błąd nie występuje u wszystkich a wiec nie mam pojęcia czy będzie łatka🙃
- 4 years ago
Panowie, znalazłem lepszy sposób na rozwiązanie tego błędu. Wchodzimy na stronę [edytowane przez EA_Kuba] a następnie pobieramy cały folder settings. Swój cały kasujemy i kopiujemy w to miejsce pobrany ze strony. Mi zadziałało za pierwszym razem 😉
EA_Kuba - usunąłem link do strony trzeciej
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 7 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar11 months ago
Community Manager