3 years ago
Błąd 0xc000007b
Dzień Dobry. Od kilku godzin próbuje uruchomić Battlefielda 4 i ciągle pojawia się błąd o numerze 0xc000007b Przeinstalowywałem na wszystkie sposoby Visual C++ oraz netframework więc nie wiem już c...
Witaj
1. Kliknij znaczek Windowsa w lewym dplnym rogu ekranu i z listy ktora sie otworzy wybierz Ustawienia. Kliknij Aktualizacje i zabezpieczenia, a następnie kliknij przycisk „Sprawdź, czy są aktualizacje”.Nastepnie wybierz po prawej "Wyswietl Historie Aktualizacji" i jesli jakas masz zalegla lub nieudaną zrób ją
2. Kliknij znaczek Windowsa w lewym rogu ekranu z listy programow ktore sie otworza wyszukaj na dole Ustawienia i kliknij w to. Nastepnie wybierz Aplikacje i tam poszukaj takich plikow Microsoft Visual: C++. Kazdy z nich bedzie mial koncowke z datą roku. Kliknij na kazdy z nich po kolei i wybieraj opcje Modyfikuj - aby je uaktualnić. Microsoft nie uaktualnia ich w aktualizacjach i trzeba to robić samemu. Wszystkie pliki z końcówką 2015 odinstaluj
Nastepnie wejdz w ten link i w dziale Visual Studio 2015,2017 2019. 2022 pobierz 2 pliki Microsoft Visual C++ x64 oraz VisualC++x86 (NIE POBIERAJ WERSJI ARM)
https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/najnowsze-udost%C4%99pnione-pliki-programu-visual-c-do-pob...
Nastepnie zainstaluj te pliki klikając na nie a po zainstalowaniu zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie)
Dziękuję za szybką odpowiedz.
Mimo wykonania wszystkich czynności nadal to samo
Hej @jahuupl
Powiedz nam proszę jak przebiegła aktualizacja systemu? Czy faktycznie miałeś jakieś oczekujące aktualizacje?
Prześlij nam również plik DxDiag, tam znajdziemy może jakieś dodatkowe wskazówki.
Poniżej przesyłam plik DxDiag.
Aktualizator systemu znalazł jedna aktualizacje z 18 listopada i została ona zainstalowana bez żadnych problemów.