4 years ago
Błąd z aktywacją klucza
Witam, dopiero co zakupiłem 2 kody do gry na stronie eneba.com i wyskakuje mi komunikat, że te kody są nieprawidłowe. Czy są to problemy z samymi kluczami czy ze stroną? Na początku gdy wpisywałem ko...
Tak jak napisał wyżej @EA_Cekiel zakup odbył się z nieautoryzowanego źródła. Zgłoś się do sprzedawcy z informacją o tym, że nie jesteś wstanie aktywować zakupionego produktu.
@CyrtafixTo nie takie proste. Generalnie Eneba działa jak portal aukcyjny gdzie można założyć konto i sprzedawać, weryfikacja polega na podaniu smiesznych danych które można wyssać z palca i w żaden sposób nie są weryfikowane. Więc mała szansa że odzyska pieniądze. Portal aukcyjny nie ponosi odpowiedzialności za sprzedane klucze przez użytkowników. Tak jak napisałeś najlepszym sposobem będzie kontakt z administratorami Eneba i sprzedawca od którego nabył klucze, oby człek okazał się uczciwy😄.
Jakoś szerokim łukiem omijałem te stronę 🙂. Już wiem dlaczego. Niby niewiele zapłacił ale jednak boli to, że ludzie tak kombinują :/. A nóż widelec mu się uda otrzymać prawidłowy klucz.