Forum Discussion

-UC-LAVA_HACK_PL's avatar
-UC-LAVA_HACK_PL
Seasoned Newcomer
4 days ago

Błąd z progressem

Witam po dzisiejszym zalogowaniu do Battlefielda 1 WSZYSTKIE bronie z gry podstawowej oraz postępy kampanii (którą zrobiłem na 100% podręczniki i wszystko no nie) się tak jakby usunęły. Kampania cofnęła się do stanu chyba z dnia jak kupiłem grę (grudzień 2016) a wszystkie bronie z trybu online mam zablokowane i gra każe mi je kupić za obligacje, a obligacji nie mam bo je wydałem przy wcześniejszym odblokowaniu broni. Co mam zrobić, a tym bardziej jak to zgłosić żeby pracownik EA z pewnością zauważył mój problem? Załączam zdjęcia dowodowe. W momencie robienia zdjęć zobaczyłem że według "broń i gadżety" wszystko co miałem jest odblokowane także ciekawie

4 Replies

• -UC-LAVA_HACK_PL's avatar
    -UC-LAVA_HACK_PL
    Seasoned Newcomer
    19 hours ago

Zgaduje ze ostatnie przedmioty z gry podstawowej odblokowalem jakos w 2020 moze 2021 kiedy zrobiłem powrót do gry. Tak w momencie utraty przedmiotów ekran żołnierza kompletnie nie działał. Czego bym nie kliknął gra się freezowała a po chwili tylko wiadomość wystąpił błąd. Dopiero po ponownym uruchomieniu gry zobaczyłem że no bronie są zablokowane. Aktualnie w grze występuje jakaś nie wiem anomalia(?) że gdy jestem w kolejce menu główne (to takie że można szybko przełączyć z jednego bfa na drugiego) się jakby nadpisuje i wyświetla kiedy go nie powinno być i jak kliknę "przeglądaj czekając" dostaje soft locka i nie mogę wejść nigdzie do momentu zrestartowania gry. Piszę o tym ponieważ wnioskuje że jest to powiązane w mniejszym czy większym stopniu z utratą postępów.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Dzięki za odpowiedź -UC-LAVA_HACK_PL​

Pytam, ponieważ rozłączanie konta EA może w niektórych przypadkach spowodować usunięcie progresu w grach. Mogłoby to spowodować problemy z wcześniejszymi odblokowaniami. 

Jesteś w stanie powiedzieć, kiedy ostatnio odblokowane przedmioty były na Twoim koncie? Czy w momencie, gdy straciłeś zawartość, doszło do jakichś problemów podczas uruchamiania lub ładowania gry? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej -UC-LAVA_HACK_PL​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Czy w ostatnim czasie odłączałeś swoje konto od innych kont (Steam, Epic etc)?