Błąd pobierania battlefield 4
Ea help nie działa. Od kilku tygodni mam problem z battlefield 4 edycja satndardowa. Zgłaszałem sprawę już kilka razy na ea help. Najpierw moje sprawy były zamykane bez rozwiązania. Następnie dostawałem maile z customer service o tym żebym przesłał dane takie jak EA ID, email i kod weryfikacyjny. Odpisanie na maila automatycznie założyło mi kolejne sprawy w ea help i zrobił się bałagan.
Battlefielda 4 posiadam edycję standardową, lecz jak go kilka tygodni temu pobrałem i włączyłem to nie mogłem grać multiplayer. Na battlelogu pokazywało mi że jest aktywna 7 dniowa wersja game time trial. Usunąłem grę i poczekałem 7 dni aż trial minie. Teraz nie mogę w ogóle pobrać battlefielda 4. Inne gry z ea app, takie jak np. battlefield 3 lub apex legends mogę pobrać. Battlefielda 4 posiadam edycję standardową, lecz przy próbie pobrania gry przez chwile miga pomarańczowy pasek " przygotowywanie" a następnie pokazuje się błąd pobierania: "Wystąpił problem z pobieraniem. Coś poszło nie tak podczas pobierania. Daj nam kilka minut i spróbuj ponownie." Problem ewidentnie wystąpił po stronie EA. Próbowałem już wszystkich rozwiązań jakie mi polecano i nic nie pomaga.