Forum Discussion

DrPavelImBigGuy's avatar
DrPavelImBigGuy
Not applicable
3 years ago
Solved

Bad Company 2 Numer seryjny Serial Number

Hej gdzie tutaj można się doprosić pracownika EA o podanie kodu do online Battlefield Bad Comapny 2 zakupionego na Steam?
Powinen być jakiś live chat a jednak strona pomocy odsyła mnie tutaj

Hey, where can you ask an EA employee for a code for online Battlefield Bad Company 2 purchased on Steam? There should be some kind of live chat, but the help page sends me here

6 Replies

• Dzień dobry, zakupiłem Bbc2 na steam w wersji podstawowej jak i vietnam, aby zagrać multiplayer muszę zalogować się i podać numer seryjny, który 

otrzymałem ale tylko do wersji vietnam, wpisuję go i pokazuję błąd logowania

Oczywiście dokładnie sprawdziłem że wpisałem wszystko poprawnie, liczę że uda się jakoś rozwiązać taki problem 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @DrPavelImBigGuy @beachbehumble 

Połączyłem Wasze wątki z racji tego, że zdają się tyczyć tego samego problemu. 

Klucz do gry możecie wyświetlić z poziomu Steam wedle informacji poniżej: 

https://help.steampowered.com/pl/faqs/view/2FF7-8298-9409-BC1D

Jeśli nie uda Wam się w ten sposób zlokalizować klucza - skontaktujcie się z nami bezpośrednio poprzez live czat (opcja pojawi się po wyborze odpowiedniej kategorii) 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

Ponadto sprawdźcie również, czy Wasz problem nie jest podobny do tego rozwiązanego w tym wątku. 

• DrPavelImBigGuy's avatar
    DrPavelImBigGuy
    Not applicable
    3 years ago

Dzięki
    Pierwszy link nie pomógł 
    Ale dzięki drugiemu udało mi się skontaktować z supportem i czekam na odpowiedź

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@damian200721 sprawdziłam obydwa linki i działają one prawidłowo. Może spróbuj otworzyć je z poziomu innej przeglądarki.