Ban za 5 lat uczciwej gry
Mam problem z grą bf4 . Otóż zostałem zbanowany za niejakiego aimbota , nigdy cheatów nie miałem . Jak mogę zostać odbanowany ? (zbanowany zostałem 5 miesięcy temu)
daje kody błedu
1.Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'Tiger884' (for 1200 minutes) ... PBBans.com enforced a previous MBi Ban for Tiger884. [Admin Decision]
2.Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'Tiger884' (for 2 minutes) ... Violation (AIMBOT) #52120
Pisałem do evenbalance przez "support ticket" lecz z nimi nie da się porozumiewać bo pisze się z jakimś botem
dodaje link do profilu
Witaj
Niestety w przypadku blokad nałożonych przez PunkBuster EA ma związane ręce bo twórcy PB czyli (evenbalance) jest osobną firmą EA tylko korzysta z ich usług przez co ma dość ograniczone możliwości i raczej nie ma możliwości żadnej pomocy ☹️
Jeśli kroki techniczne wspomniane w tym artykule okażą się bezowocne, należy skontaktować się bezpośrednio z Even Balance. Ty już to zrobiłeś i pozostaje tylko czekać.
Możesz też śledzić wątek z takim samym problemem na forum anglojęzycznym >>>TUTAJ<<<