Forum Discussion

cicio147_PL's avatar
2 years ago

Battlefield 1 Problem z uruchomieniem gry PC (Steam)

Mam problem z uruchomieniem gry Battlefield 1. Kupiłem tą gierke na Steam i również tam ją pobrałem. Po pobraniu i zainstalowaniu uruchomiłem ją na Steam. Następnie uruchomiło mi się EA Play z zapytaniem czy powiązać oba konta. Po powiązaniu kont próbowałem odpalić bf'a jednak wyskakuje mi informacja iż gra nie została zainstalowana przeze mnie tylko przez innego użytkownika i każe odinstalować grę oraz ponownie ją pobrać. Próbowałem to obejść przerzucając pliki gry do folderu EA Games (bf był zainstalowany w steamapps) jednak to nic nie dało ☹️ Moje pytanie jest następujące: Czy da rade to jakoś obejść, ponieważ ta gra jednak swoje waży i nie chce marnować po raz drugi transferu na pobieranie tej samej gry...

Pozdrawiam !

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @cicio147_PL @derdekder 

Nasze zespoły aktualnie analizują zgłoszony przez Was problem i pracują nad jego rozwiązaniem. 

Inni użytkownicy potwierdzili że problem minął po upłynięciu 24 godzin od daty zakupu. 

Dajcie nam znać czy u Was sytuacja wygląda podobnie. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,146 PostsLatest Activity: 2 days ago