Forum Discussion
zrobilem wymienione kroki lecz nadal jest ten sam blad, w folderze dokumenty niemam folderu battlefield 1
Hej @Xxl_JAC06_lxX
Dzięki za odpowiedź.
Jeśli na Twoim komputerze zainstalowany jest program do wykonywania kopii zapasowej w chmurze (np. OneDrive) wyłącz go na czas uruchomienia gry.
Brak utworzonego folderu, oraz fakt tego, że za każdym razem musisz rozgrywać kampanię są połączone.
Upewnij się, że aplikację EA app oraz samą grę uruchamiasz z uprawnieniami administratora. Jeśli przy włączaniu obu (jako administrator) pojawi się komunikat odnośnie wprowadzania zmian na dysku, koniecznie go zaakceptuj.
Ponadto upewnij się, że gra nie jest blokowana przez program antywirusowy oraz zaporę sieciową dodając odpowiednie wyjątki.
Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft
Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych. - Answer HQ
- 2 years ago
wykonałem kroki wymienione przez ciebie i nic nie pomogly nadal sie ponawia ten sam problem
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Xxl_JAC06_lxX
@Xxl_JAC06_lxX napisał/a:
wykonałem kroki wymienione przez ciebie i nic nie pomogly nadal sie ponawia ten sam problem
Znaczy to, że folder gry nie został utworzony? Czy udało się utworzyć folder natomiast, pojawił się problem z połączeniem? Czy inna kombinacja tych dwóch symptomów?
Czy na Twoim komputerze zainstalowane jest jakiekolwiek oprogramowanie do wykonywania kopii zapasowej w chmurze?
Czy podczas uruchamiania gry jako administrator pojawił się monit odnośnie wprowadzania zmian na dysku?
Czy w wyjątkach do programu antywirusowego i zapory dodałeś folder gry, czy plik wykonawczy?
- 2 years ago
folder nie został utworzony, dodałem folder gry do antywirusa, nadal brak połaczenia z internetem
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 44 minutes ago
- 3 hours ago
- 4 days ago
- 4 days ago