Forum Discussion
Zrobiłem już wiele rzeczy, żeby spróbować to naprawić po stronie swojego komputera. Wasze powyższe propozycje, jak i te wzorowane się na osobach z forum steam oraz reddit, błądzących we mgle tak samo jak ja, spełzły na niczym.
Mieliście może już jakieś sugestie, że po Waszej stronie z anticheat jest coś nie tak?
Ps. Przez kabel Ethernet można pograć - super. Tylko trzeba pamiętać, żeby w menadżerze urządzeń wyłączyć uprzednio samemu kartę sieciową, bo inaczej jak się zakończy rozgrywkę i wypnie kabel to okazuje się, że ponownie wifi trup i konieczny twardy reset komputera.
Hej random4364344
Dzięki za odpowiedź.
Jesteś w stanie określić, jakie kroki dotychczas wykonałeś? Na reddit faktycznie znalazłem kilka podobnych wątków. W jednym z nich ktoś wspomniał o rozwiązaniu z tego filmiku na YT.
Możesz sprawdzić wszystkie zaproponowane rozwiązania, niemniej wysłałem link z timestamp w określonym momencie, gdzie zaczynają się rozwiązania z wyłączaniem karty sieciowej przez komputer. Sprawdź, proszę, to rozwiązanie i daj nam znać, czy skutkuje.
Na podstawie informacji o Twoim laptopie widzę, że może on posiadać dwie różne karty Wi‑Fi: Intel AX210 lub Intel Killer AX1675x. Daj nam znać którą kartę posiadasz.
Odnośnie EA anticheat - Czemu podejrzewasz EA anticheat o blokowanie karty - pojawia się jakiś komunikat?
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 19 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager