Forum Discussion

MaxMiL4N's avatar
3 years ago
Solved

Battlefield 2 - jak pobrać?

Battlefield 2 - jak pobrać? Czy w ogóle się da (cyfrowo)?

• @MaxMiL4N Moja wina, nie sprawdziłem a ale sam tego nie wiedziałem. Juz wyjaśniam! EA skończyło wsparcie dla gry Battlefield 2 tym samym dystrybucję cyfrowa na platformie Steam, Origin/EA Desktop. W grze są wyłączone serwery Online, jedynie można próbować przez Lan. Więc pozostaje Ci szukać w serwisach aukcyjnych jak Allegro, używanej wersji pudełkowej. Tej gry już nie kupisz w wersji cyfrowej😞.

4 Replies

• @MaxMiL4N Witam. Pobrać możesz logujac się na swoje konto przez launcher Origin/EA Desktop lub Steam, w zależności na której platformie dokonałeś zakupu.
  • MaxMiL4N's avatar
    MaxMiL4N
    3 years ago

No właśnie chciałbym zakupić Battlefield 2, tego starego, wydanego w 2005. Wyszukując w Origin lub Steam nie wyszukuje mi go.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    3 years ago
    @MaxMiL4N Moja wina, nie sprawdziłem a ale sam tego nie wiedziałem. Juz wyjaśniam! EA skończyło wsparcie dla gry Battlefield 2 tym samym dystrybucję cyfrowa na platformie Steam, Origin/EA Desktop. W grze są wyłączone serwery Online, jedynie można próbować przez Lan. Więc pozostaje Ci szukać w serwisach aukcyjnych jak Allegro, używanej wersji pudełkowej. Tej gry już nie kupisz w wersji cyfrowej😞.
  • MaxMiL4N's avatar
    MaxMiL4N
    3 years ago

Szkoda.. ☹️

Dzięki za odpowiedź i wyjaśnienia! 👍

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,146 PostsLatest Activity: 2 days ago