Forum Discussion

Pasieka654's avatar
5 years ago
Solved

Battlefield 4 - włączanie się gry przez przeglądarkę

@EA_Kuba takie pytanie do ciebie a co trzeba zrobić jak ma się włączoną tą opcje ale nadal BF 4 włącza się przez przeglądarkę?

• Podobma sytuacja. Tylko musiałem najpierw przełączyć na 84x a potem zrestartować origina i przełączyć na 64x 

Tak przy okazjo od razu miałem na 64x a i tak włączała się przeglądarka

8 Replies

• Po oznaczeniu i zapisaniu tej opcji na battlelog'u i zapisaniu ta ponownie się zaznacza i nie mogę tego przestawić. Jakies rady co powinienem zrobić?

• Witam mam problem z Battlefield 4 {Steam}. Gra normalnie odpalała mi się jako aplikacja i było wszystko git wczoraj niestety zaczęło odpalać mi się przez battleloga czyli przez przeglądarkę. Czytałem na internecie że w opcjach da się ustawić aby nie włączało się przez przeglądarkę gra jednak kiedy odznaczam i zapisuje to po zapisie to zaznacza się i nie da się tego na stale odznaczyć tak naprawdę nie da się i pytanie jest takie czy da się to jakoś zrobić i czy jest inny sposób.

• @MajaMiensko Dalej tak jest, nie pomogło ponowne zainstalowanie gry oraz sprawdzenie spójności plików. Ciekawe co powinienem robić?
  • MajaMiensko's avatar
    MajaMiensko
    5 years ago

również zrobiłem reinstala i nic, wydaje mi się że coś ea coś zepsuło

EA_Kuba - edytowałem Twój wpis usuwając wulgaryzm.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Cześć wszystkim! 

Wydzieliłem Wasze odpowiedzi z tego wątku ponieważ ostatni komentarz został udzielony w nim 2 lata temu. 

Dzięki za wszystkie odpowiedzi 🙂 

Jeśli gracie na Origin to upewnijcie się, że w zaawansowanych opcjach uruchamiania zaznaczona jest opcja uruchamiania gry w wersji x64 oraz włączacie grę z uprawnieniami administratora. 

Dajcie mi znać czy udało się Wam uruchomić grę. Jeśli nie poproszę Was o podanie informacji czy gra uruchamiana jest z poziomu Steam, czy Origin. 

• Podobma sytuacja. Tylko musiałem najpierw przełączyć na 84x a potem zrestartować origina i przełączyć na 64x 

Tak przy okazjo od razu miałem na 64x a i tak włączała się przeglądarka

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 2 days ago