Forum Discussion
8 Replies
Po oznaczeniu i zapisaniu tej opcji na battlelog'u i zapisaniu ta ponownie się zaznacza i nie mogę tego przestawić. Jakies rady co powinienem zrobić?
Witam mam problem z Battlefield 4 {Steam}. Gra normalnie odpalała mi się jako aplikacja i było wszystko git wczoraj niestety zaczęło odpalać mi się przez battleloga czyli przez przeglądarkę. Czytałem na internecie że w opcjach da się ustawić aby nie włączało się przez przeglądarkę gra jednak kiedy odznaczam i zapisuje to po zapisie to zaznacza się i nie da się tego na stale odznaczyć tak naprawdę nie da się i pytanie jest takie czy da się to jakoś zrobić i czy jest inny sposób.
no właśnie co?
- @MajaMiensko Dalej tak jest, nie pomogło ponowne zainstalowanie gry oraz sprawdzenie spójności plików. Ciekawe co powinienem robić?
również zrobiłem reinstala i nic, wydaje mi się że coś ea coś zepsuło
EA_Kuba - edytowałem Twój wpis usuwając wulgaryzm.
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Cześć wszystkim!
Wydzieliłem Wasze odpowiedzi z tego wątku ponieważ ostatni komentarz został udzielony w nim 2 lata temu.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi 🙂
Jeśli gracie na Origin to upewnijcie się, że w zaawansowanych opcjach uruchamiania zaznaczona jest opcja uruchamiania gry w wersji x64 oraz włączacie grę z uprawnieniami administratora.
Dajcie mi znać czy udało się Wam uruchomić grę. Jeśli nie poproszę Was o podanie informacji czy gra uruchamiana jest z poziomu Steam, czy Origin.
Podobma sytuacja. Tylko musiałem najpierw przełączyć na 84x a potem zrestartować origina i przełączyć na 64x
Tak przy okazjo od razu miałem na 64x a i tak włączała się przeglądarka
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
@Pasieka654 @MajaMiensko @I-ASTROzPL-I @Zirr00
Dajcie znać czy udało Wam się rozwiązać problem stosując wskazówki od @Wilk111111111 🙂
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 16 days ago
- 19 days ago