Forum Discussion

shy_n_kr9l's avatar
shy_n_kr9l
New Novice
2 months ago
Solved

Battlefield 4

BF4 mam cały czasie pół roku komunikat o zakaz masz wstępu na ten server robiłem aktualizacje antycheata punkbustera dalej nic pomocy 

• shy_n_kr9l​ Jeśli jest to ban, wszystkie zasady dalszego postępowania znajdziesz TUTAJ.

Wiem, że stworzony został przez ciebie ticket z odwołaniem, którego rozpatrzenie zajmie kilka dni. Upewnij się, ze został on wysłany z właściwego konta (jeśli posiadasz kilka kont EA).

Co zrobić, jeśli EA nie może odblokować konta

Niektóre gry i usługi mają odrębny proces składania odwołań. Użyj poniższych odnośników w przypadku blokad w określonych grach lub usługach.

Możliwe też, że blokada została nałożona przez PlayStation® lub Xbox. W takim przypadku musisz skontaktować się bezpośrednio z operatorem danego systemu.

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

shy_n_kr9l​ Jeśli jest to ban, wszystkie zasady dalszego postępowania znajdziesz TUTAJ.

Wiem, że stworzony został przez ciebie ticket z odwołaniem, którego rozpatrzenie zajmie kilka dni. Upewnij się, ze został on wysłany z właściwego konta (jeśli posiadasz kilka kont EA).

Co zrobić, jeśli EA nie może odblokować konta

Niektóre gry i usługi mają odrębny proces składania odwołań. Użyj poniższych odnośników w przypadku blokad w określonych grach lub usługach.

Możliwe też, że blokada została nałożona przez PlayStation® lub Xbox. W takim przypadku musisz skontaktować się bezpośrednio z operatorem danego systemu.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Prześlij zrzut ekranu z komunikatem i zakazie wstępu na server. Czy po przeinstalowaniu gry jest to wciąż ten sam komunikat?

• shy_n_kr9l's avatar
    shy_n_kr9l
    New Novice
    2 months ago

jedynie kiedy instaluje gre na nowo punkbuster mi sie wyswietla o akcptacje i ogolnie wiec robie to ze zgadzam sie i tyle czekam chwile i wchodze do gry 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Odinstaluj grę wykorzystując np. Revo Uninstaller. Dodatkowo odinstaluj Steam i EA app a przy ponownej ich instalacji nie zmieniaj ścieżki zapisu.

Zwróć też uwagę czy w czasie ponownego uruchamiania aplikacji oraz samej gry nie wyświetlają się komunikaty o udzieleniu zgody do korzystania z tych programów. Dodaj Steam, BF4 do plików zaufanych w twoim antywirusie. Dla pewności dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall).

• napisalem do nich ale potrzebuje tego bym mogl grac dalej co ja mam robic prosze pomocy help

• Dla wszystkich serwerów mam to samo ciągle nie pomaga nic nawet deinstalacja gry spójności plików gry nie działa nic kompletnie pomocy 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Hej shy_n_kr9l​ 

Spróbuj zresetować ustawienia wyszukiwania serwerów. Spróbuj dołączyć do kilku różnych serwerów, najlepiej rakingowych.

W przypadku dalszych problemów srawdź czy na Twoim koncie nie ma aktywnej sankcji.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,150 PostsLatest Activity: 2 days ago