Forum Discussion
Hej @MrPawello5
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Czy w momencie pobierania gry również znajdujesz się na terenie Polski?
Czy wcześniej była przypisana do Twojego konta inna wersja gry, która została wyłączona?
- 2 years ago
Tak znajduje się cały czas na terenie Polski.
Gra wyłącznie była tylko z EA play abonament
- 2 years ago@EA_Kuba Dodatkowo dzisiaj zakupiłem gre już bezpośrednio za pomoca abonamentu ea play skorzystałem z promocji. Wydałem na gre 13 zł i nic się nie zmieniło gra dalej jest po angielsku. Widzę, że nikt nie potrafi pomóc w tym temacie
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @MrPawello5.
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiać się po wyczyszczeniu pamięci podręcznej aplikacji EA app.
Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
Ponadto powiedz nam czy gra instalowana jest w domyślnej lokalizacji.
Jeśli problem będzie się utrzymywał prześlij nam zrzut ekranu z widoczną listą dostępnych języków do instalacji.
- 2 years ago
Też mam z tym problem BF 2042 i BF1 po Polsku, natomiast BF 5 po angielsku xD robiłem wszystko to co pisali inni czyszczenie pamięci itp. mam tak samo grałem w abonamencie po Polsku, kupiłem na promocji nie ma polskiego, support nic nie pomaga xD
- 2 years ago@AruszeKv2 Właśnie widzę działanie supportu. Pieniądze w błoto a tym bardziej smak na tą grę w tym momencie także, człowiek wraca z pracy i się jeszcze bardziej irytuje
- 2 years ago@EA_Kuba Wyczyściłem pamięć podręczną, gra jest zainstalowana w domyślnej lokalizacji ( chodź to i tak nie ma nic współnego )
Nie ma czegoś takiego jak lista dostępnych języków do instalacji 🙂
Nie potraficie pomóc jak widzę.- 2 years ago
Po za tym co ma do tego w jakim kraju byłeś podczas zakupu? Ja kupiłem BF2042 i BF1 będąc w Holandii tak samo abonament EA i gry są po polsku. Na stronie sklepu jest jasno zapisane że gra posiada język Polski więc kupuje się nie pełny produkt czyli refund
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @MrPawello5.
W czasie kiedy problem jest analizowany przez nasze zespoły znalazłem obejście, które powinno pomóc Wam zmienić język w grze.
https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/9yfgw9/change_language_in_bfv_pc/
Przed wprowadzeniem jakichkolwiek zmian do rejestru komputera, utwórzcie jego kopię zapasową.
- 2 years ago@EA_Kuba W plikach rejestrowych nie ma tzw pliku Locale. Nawet po stworzeniu go własno ręcznie również nie działa.
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar6 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 3 days ago
- 4 days ago