Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
2 years agoDzięki za odpowiedź @MrPawello5.
Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiać się po wyczyszczeniu pamięci podręcznej aplikacji EA app.
Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
Ponadto powiedz nam czy gra instalowana jest w domyślnej lokalizacji.
Jeśli problem będzie się utrzymywał prześlij nam zrzut ekranu z widoczną listą dostępnych języków do instalacji.
2 years ago
Też mam z tym problem BF 2042 i BF1 po Polsku, natomiast BF 5 po angielsku xD robiłem wszystko to co pisali inni czyszczenie pamięci itp. mam tak samo grałem w abonamencie po Polsku, kupiłem na promocji nie ma polskiego, support nic nie pomaga xD
- 2 years ago@AruszeKv2 Właśnie widzę działanie supportu. Pieniądze w błoto a tym bardziej smak na tą grę w tym momencie także, człowiek wraca z pracy i się jeszcze bardziej irytuje
- 2 years ago@MrPawello5 tak ten support to śmiech na sali. Dlaczego kupując nawet za granicą abonament gra jest po Polsku a jak się kupuje samą grę podczas wybierania opcji pobierania są wszystkie inne języki oprócz Polskiego
- 2 years ago@AruszeKv2 Mnie zastanawia dlaczego nie mam gry po polsku kupionej oficjalnie przez EA app posiadając polski abonament ea play z dostępej do tej gry w cenie. Dokładnie tak jakby sprzedawali gry nie przeznaczone na rejon Polski.
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,159 PostsLatest Activity: 54 minutes ago
Community Highlights
- EA_Pulsar10 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 54 minutes ago
- 9 hours ago
- 5 days ago