Forum Discussion
2 years ago
Też mam z tym problem BF 2042 i BF1 po Polsku, natomiast BF 5 po angielsku xD robiłem wszystko to co pisali inni czyszczenie pamięci itp. mam tak samo grałem w abonamencie po Polsku, kupiłem na promocji nie ma polskiego, support nic nie pomaga xD
2 years ago
@AruszeKv2 Właśnie widzę działanie supportu. Pieniądze w błoto a tym bardziej smak na tą grę w tym momencie także, człowiek wraca z pracy i się jeszcze bardziej irytuje
- 2 years ago@MrPawello5 tak ten support to śmiech na sali. Dlaczego kupując nawet za granicą abonament gra jest po Polsku a jak się kupuje samą grę podczas wybierania opcji pobierania są wszystkie inne języki oprócz Polskiego
- 2 years ago@AruszeKv2 Mnie zastanawia dlaczego nie mam gry po polsku kupionej oficjalnie przez EA app posiadając polski abonament ea play z dostępej do tej gry w cenie. Dokładnie tak jakby sprzedawali gry nie przeznaczone na rejon Polski.
- 2 years ago@MrPawello5 Nie znam polityki EA i dlaczego nie potrafią w niczym pomóc, ich rady można przyrównać do włącz/wyłącz komputer zobacz czy pomogło. Tak btw możesz zgłosić refund ( ja tak zrobiłem) i kupić grę na Steam tam będziesz miał ją 100% z Polskim tylko musisz połączyć konta, notabene kolejny absurd bo można połączyć tylko 1 konto EA z 1 kontem steam więc jak kiedyś zmienisz konto to wszystko przepada i tylko śmieszne EA ma taką politkę np. Epic możesz łączyć z różnymi kontami kiedy chcesz xD
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,159 PostsLatest Activity: 55 minutes ago
Community Highlights
- EA_Pulsar10 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 55 minutes ago
- 9 hours ago
- 5 days ago