Forum Discussion

gamerTEXI's avatar
gamerTEXI
Rising Scout
6 years ago

Battlefield V - PS4 - Utracono połączenie z serwerami EA

Witam, od wczoraj nie mogę zagrać online na PS4 w Battlefielda inne gry od ea EA mi działają. Nie wiem czemu tak się stało, wyłapałem bana może, ale problem jest w tym, że nie cheatowałem i żadnego maila o banie też nie dostałem. Jakby ktoś był w stanie pomóc byłbym wdzięczny.

18 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Wygląda na to, że problemy z połączeniem zostały rozwiązane 🙂 Czy możecie potwierdzić, że problem minął również po Waszej stronie? 

• @EA_Kuba Cześć mam ten sam problem z połączeniem co inni . Nic nie działa. Z kim się skontaktować? Przez 2 tyg mam jeszcze ważne wykupione członkostwo na EA? I co dalej ? Co można zrobić żeby grać?
  • U mnie już działa ale przez połowe dzisiejszego dnia były straszne lagi, z tego co widziałem to nie tylko mój problem był.

• U mnie nie działa dalej brak połączenia juz od jakiegoś czasu...

• Battlefield sie ogarnal ale teraz z Battlefrontem 2 mam ten sam problem. "This account is invalid" "This account is invalid. Please visit ea.help.com for more information"

• Miffiu's avatar
    Miffiu
    5 years ago

U mnie jest ten sam problem posiadam światłowód i połączenie po kablu dlatego nie wiem czym to moze być spowodowane jestem uzytkownikiem pc i problem został nauważony w battlefield 5

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 9 hours ago