Forum Discussion
18 Replies
Opisany problem pojawia się przy każdym możliwym połączeniu
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Wygląda na to, że problemy z połączeniem zostały rozwiązane 🙂 Czy możecie potwierdzić, że problem minął również po Waszej stronie?
Battlefield V - If you have had problems connecting online with the game today, it’s worth a try again now. We believe the issue is solved and it worked when we tried to connect just now.
— Jaqub Ajmal (@JaqubAjmal) April 18, 2020 - @EA_Kuba Cześć mam ten sam problem z połączeniem co inni . Nic nie działa. Z kim się skontaktować? Przez 2 tyg mam jeszcze ważne wykupione członkostwo na EA? I co dalej ? Co można zrobić żeby grać?
U mnie już działa ale przez połowe dzisiejszego dnia były straszne lagi, z tego co widziałem to nie tylko mój problem był.
U mnie nie działa dalej brak połączenia juz od jakiegoś czasu...
Battlefield sie ogarnal ale teraz z Battlefrontem 2 mam ten sam problem. "This account is invalid" "This account is invalid. Please visit ea.help.com for more information"
U mnie jest ten sam problem posiadam światłowód i połączenie po kablu dlatego nie wiem czym to moze być spowodowane jestem uzytkownikiem pc i problem został nauważony w battlefield 5
- @Miffiu Internet UPC?
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 9 hours ago
- 7 days ago