2 years ago
battlefield V cały czas Validowanie
Witam proszę o pomoc bo już mi ręce opadają grałem kiedyś w battlefield potem nie odnowiłem konta i ea wywaliła usunęła czy zablokowała gry.Zakupiłem sobie grę na steam ,ściągnąłem odpalam i oczywiście musze zalogować sie na konto EA i ok ,zalogowany jestem widzę że jest gra battlefield ,pokazuje że mogę ją uruchomić poprzez steam ale kiedy to robię to gra cały czas sie validuje jak już skończy to cisza ,jak wcisnę uruchom to znowu sie validuje,dla mnie jest to problem z EA bo nie mogłem usunąć gier ukryć co kolwiek bo gry był jakby niby w bibliotece ale nie podświetlona, w EA pokazuje obrazek jak ze standardowej edycji a zakupiłem ostateczną wersją nie wiem co mogę zrobić jeszcze
- @kiechol247 Może to być zła ścieżka pliku są dwie metody żeby to naprawić napisze Ci tą pierwsza bo druga to utworzenie konta lokalnego Windows/Format/Czysty Rozruch.
Najpierw odinstaluj aplikację EA, a następnie przejdź do edytora rejestru, ścieżka „HKEY_Local(something) /SOFTWARE/EA Games i usuń „folder Battlefield 5”. Następnie przejdź do biblioteki Steam, kliknij na bf5 i sprawdź integralność plików. Następnie bez instalowania aplikacji EA spróbuj ponownie otworzyć Battlefield, gra zainstaluje aplikację EA samodzielnie i utworzy nowy folder z właściwą ścieżką.
Dzieje się tak dlatego ze BFV był instalowany z różnych źródeł.