Forum Discussion
2 years ago
Mam to samo, EA ma to w * nikt nie próbował nawet pomóc od miesiąca, jak naprawisz daj znać jak
- 2 years ago
Próbowałem wszystkiego co ludzie pisali na różnych forach i nic nie mogę wykombinować ☹️
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @szkorba01
Czy opisany przez Ciebie problem zaczął pojawiać się w momencie instalacji na komputerze innej gry/ aplikacji?
W niektórych przypadkach problem może być powodowany przez nadpisanie aktualizacji bibliotek VC++. Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się nadal jeśli zainstalujesz aktualizacje bezpośrednio z folderu instalacyjnego gry.
- Otwórz folder _Installer.
- Otwórz folder vc.
- Jeśli znajduje się w nim tylko jeden podfolder, otwórz go i przejdź do kroku 3.
- Jeśli podfolderów jest kilka, otwórz najpierw najstarszy. Nazwy folderów zawierają rok, zatem jeśli widzisz na przykład vc2013 i vc2015, najpierw otwórz folder vc2013. Wykonaj poniższe dwa kroki w odniesieniu do tego starszego folderu, a następnie powtórz je w odniesieniu do nowszego.

- Otwórz folder redist.
- Odszukaj w nim wersje x86 oraz x64 pliku vcredist.exe. Uruchom je oba, aby zainstalować pakiet.
- 2 years ago
Problem dalej występuje, przy próbie włączenia gry ea app ponownie się pojawia i nic więcej się nie dzieje
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 2 years agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager