Forum Discussion
Witam gram w BF'a od 15 listopada bez większych problemów, po wyjściu tego nowego durnego patcha wywala mnie co chwilę z gry tzn.: mogę grać przez 5-10 minut zaczynają się pojawiać pierwsze ścinki 1 warp, później kolejny warp, a przy samym wyrzucaniu z serwera pojawiają się 3 warpy po czym wyrzuca do menu gry za brak połączenia z siecią mimo, że internet chodzi stabilnie. Próbowałem reinstalu gierki, powrotu do starszej wersji sterowników nic nie pomaga, jakieś sugestię czy mogę wyrzucać gierke już do kosza?
pozdrawiam
- KapitanCzarny2687 years agoRising Hotshot
Offline, poczekaj, ja czekam od czasów BF1 i ciągle mam nadzieję że ten błąd zostanie usunięty...
- 7 years ago
Ostatnio pograłem przez 2 dni z rzędu jak urochomiłem gierkę przez tryb administratora jednak po dwóch dniach powrót do ciągłych utrat. Badam jeszcze sprawę czy to coś ode mnie, ale problem zaczał się bo daremnej aktualizacji, już w samym originie jak pobierałem 10gb transfer był na poziomie 100kb/s czyli 1% mojego transferu :D
- 7 years ago
Mam to samo. Od kilku dni, ciągle zrywa mi połączenie. Nic nie pomaga. Sprawdzałem inne gry i w żadnej innej nie ma problemu. Przeinstalowałem już nawet gre i nic. Proszę o pomoc.
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 7 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar11 months ago
Community Manager