Forum Discussion
u mnie to samo kupiłem grę wczoraj a do końca dograłem może 1 mecz
Problem ze zrywaniem połączenia nadal występuje.
Czy ktoś już ma jakieś sensowne rozwiązanie którym mógłby się podzielić z innymi?
- EA_Odix7 years ago
EA Staff (Retired)
Informacja
Jeśli rozłączenia nadal się zdarzają, sprawdźcie jeszcze poniższe rozwiązania, które pomogły innym użytkownikom:
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej Origin
- Czysty rozruch Windows
- Kroki zaawansowane PC i konsola - Czyszczenie DNS oraz wybór innych serwerów DNS - również z tego artykułu znajdziecie kilka innych porad jak zmiana adresu z IPv6 na IPv4 (poradnik dla Orange)
- Dla osób korzystających z płyt MSI, wyłączenie Killer Network Center (aplikacji/usługi) również pomagało z rozłączeniami
- Zmiana ustawień zaawansowanych karty sieciowej (Panel Sterowania > Menadżer Urządzeń > Właściwości Waszej karty sieciowej > Zaawansowane) - ustawienie trybu prędkości FULL DUPLEX
- Dodanie BFV.exe do wyjątków Windows Defender (Settings / Windows Defender Security Center / Ransomware Protection) w opcjach "Folder Protection"
Powodzenia! 🤞
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej Origin
- SHREKUS127 years agoSeasoned Newcomer
Witam.Posiadam ten sam problem ,wcześniej jeszcze się ten problem tak nie nasiliał acz kolwiek był uciążliwy, teraz mianowicie mam jak poprzednicy.
Co chwilka Utrata połączenia z początku myslałem ze to moja wina internetu lub coś w tym stylu ... ale to była winna Bf5.Poprzednie wersje chodziły bez problemu ..
W sumie nie ma się co dziwić iz za kazdym razem są błędy ze strony EA.
Polecam się zapoznać !!
https://www.youtube.com/watch?v=xq91tkx-2B0
Battelfield , dobra i godne polecenia tylko głównie są błedy krok na kroku.
- KapitanCzarny2687 years agoRising Hotshot
Popieram!
- KapitanCzarny2687 years agoRising Hotshot
I co? Wątek stoi w miejscu a pomoc nic nie robi? HAHA! Śmiech na sali!
- ImMajster6 years agoRising Traveler
Nic z tym nie zrobią. Ostatnia aktualizacja menu gry sprawiła że rozłącza mnie mniej więcej co trzeci mecz i nic zrobić nie można.
Spaprana robota, śmieszna beta.
- kot197326 years agoSeasoned Veteran
Faktycznie od wczoraj nie da się normalnie grać rozłacza z serwerami TOTALNA LIPA
- KapitanCzarny2686 years agoRising Hotshot
Dramat pany, dramat... Wspaniałe EA XD
- 6 years ago
Aż normalnie jestem w szoku. Nie wiem co pomogło, czy wyczyszczenie pamięci podręcznej Origina, czy "zabicie" procesu Killer Network Center (mam płytę główną MSI), ale od dwóch dni nie wywaliło mnie z ani jednej rozgrywki BF V. A ostatnimi czasy każdy jeden mecz kończył komunikat Utracono połączenie z sesją. Dzięki WIELKIE! :D
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 7 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar11 months ago
Community Manager