Forum Discussion

BluERegi's avatar
2 years ago
Solved

Battlefield V problem z uruchomieniem przez steam

Cześć, kupiłem dzisiaj Battlefield V przez steama i odrazu napotkalem problemy. Pomimo że na stronie EA pokazuje że mam ją w bibliotece "Moja gra" to w aplikacji tak nie jest, przez co jedyne co mogę zrobić to otworzyć ją przez steama. Chwilę po tym wyświetla się "Przygotowywanie gry" (obraz 2) i chwilę po tym powiadomienie się zamyka i crashuje aplikacje "Aplikacja uległa niespodziewanej awarii" (Obrazek 3). Kilka razy zdarzyło się że wyskakiwał komunikat "Nie masz dostępu do tej gry" czy coś w tym stylu. Sprawdzałem ze 100 razy spójność plików gry. Odłączałem i podłączałem steama dla pewności i nawet reinstallowalem EA app. 2 razy pisałem do supportu i spotkalem same boty. Sama sytuacja jest ogółem dziwna dlatego że mam fife 23 z epic gamesa i nie spotkalem sie z tym problemem. Błagam jakby ktoś mógł z tym pomóc bo nie mam pojęcia co zrobić + nie chce zwracać gierki dlatego że jest na sporej przecenie.

• Hej @BluERegi 

Opisany przez Ciebie problem związany z komunikatem o awarii aplikacji EA app, został na tę chwilę rozwiązany. 

Daj nam znać jeśli będziesz potrzebować dodatkowej pomocy. 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @BluERegi 

Opisany przez Ciebie problem związany z komunikatem o awarii aplikacji EA app, został na tę chwilę rozwiązany. 

Daj nam znać jeśli będziesz potrzebować dodatkowej pomocy. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,103 PostsLatest Activity: 7 hours ago