Forum Discussion

l_M4rtos_l's avatar
2 years ago

BF 4 i BF 3 nie uruchamiają się

Hej, 

czy jest instrukcja jak uruchomić BF 3 i 4? 

Próbowałem na różnych przeglądarkach, zawsze kończy się tak, że w battlelogu dołączanie do gry. EA APP miga i nic się nie dzieje. 

Czyszczona pamięć podręczna, przeinstalowana gra :l 

4 Replies

• Po ponownej instalacji pakietu dalej nic nie działa. 

Dodatkowo pokazuje błąd taki jak na screenie (i to też nie zawsze). 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @l_M4rtos_l 

Zainstaluj aktualizacje Visual C++ ponownie, tym razem bezpośrednio z poziomu folderu instalacyjnego gry: 

1. Przejdź do ścieżki instalacji gry, zwykle C:\Pliki programów (x86)\Origin Games\TYTUŁ GRY
      • Na przykład domyślna ścieżka instalacji Battlefield 4 to C:\Pliki programów (x86)\EA 1Games\Battlefield 4.
    2. Otwórz folder _Installer.
    3. Otwórz folder vc.
      • Jeśli znajduje się w nim tylko jeden podfolder, otwórz go i przejdź do kroku 4.
      • Jeśli podfolderów jest kilka, otwórz najpierw najstarszy. Nazwy folderów zawierają rok, zatem jeśli widzisz na przykład vc2013 vc2015, najpierw otwórz folder vc2013. Wykonaj poniższe dwa kroki w odniesieniu do tego starszego folderu, a następnie powtórz je w odniesieniu do nowszego.

Najpierw otwórz starsze foldery.

4. Otwórz folder redist.
    5. Odszukaj w nim wersje x86 oraz x64 pliku vcredist.exe. Uruchom je oba, aby zainstalować pakiet.

Wszystkie aktualizacje uruchamiaj jako administrator.

• Hej @EA_Kuba 

niestety instalacja pakietów z plików gry nie zmieniła sytuacji.

Za każdym razem otwierałem instalkę jako administrator. Próbowałem zarówno naprawić jak i odinstalować i zainstalować na nowo.

Próbowałem uruchomić grę na Firefoxie i Edge.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,158 PostsLatest Activity: 21 hours ago