Forum Discussion

Jeki223's avatar
Jeki223
Rising Novice
1 month ago
Solved

BF V - Brak Polskich napisów

Cześć, posiadam BF V. Kiedyś gra była w pełni po polsku (audio+napisy), ale teraz mam tylko polski dubbing. Robiłem reinstall, czyściłem pamięć podręczną EA App, Zmieniałem język gry w EA. Kompletnie nic nie działa. Zauważyłem że w folderze z grą nie ma folderu Loc 

• Czy dokładnie EA Play był wykupiony na moim koncie tego nie pamiętam. Za czasów Origina zdarzyło się że wykupiłem subskrypcję. Problem został już rozwiązany, długo walczyłem ale wreszcie się udało. Konieczne było odinstalowanie gry, oraz EA App, usunięcie wszystkich folderów związanych z grą czy z to z EA. Po ponownej instalacji i przed pierwszym uruchomieniem gry wybrałem język polski. Aktualnie napisy jak i audio jest już po polsku

4 Replies

• Jeki223's avatar
    Jeki223
    Rising Novice
    1 month ago

Czy dokładnie EA Play był wykupiony na moim koncie tego nie pamiętam. Za czasów Origina zdarzyło się że wykupiłem subskrypcję. Problem został już rozwiązany, długo walczyłem ale wreszcie się udało. Konieczne było odinstalowanie gry, oraz EA App, usunięcie wszystkich folderów związanych z grą czy z to z EA. Po ponownej instalacji i przed pierwszym uruchomieniem gry wybrałem język polski. Aktualnie napisy jak i audio jest już po polsku

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Jeki223​ 

Czy wcześniej na Twoim koncie aktywna była sybskrypcja EA Play (Pro). Istnieje możliwość, że posiadałeś inną wersję gry pochodzącą z subskrypcji i stąd pojawiły się różnice w tłumaczeniu.