Forum Discussion

Debesz's avatar
Debesz
Not applicable
2 years ago

BF V nie włącza się

Kiedy próbuję włączyć BF V aplikacja EA minimalizuje się na parę sekund około i z powrotem się pokazuje. Mam nowy komputer (o wiele mocniejszy), na starym działało. Próbowałem wykonywać różne rzeczy które są proponowane w supporcie na forum i nic nie działa. Próbowałem naprawy gry z poziomu EA app oraz ponownej instalacji EA app jak i ponownej instalacji gry.

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Debesz 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Powiedz nam proszę jakie kroki zostały przez Ciebie dotychczas wykonane. 

• Debesz's avatar
    Debesz
    Not applicable
    2 years ago

Takie jak wymieniłem wyżej plus wyłączenie wszystkich aplikacji w tle wyłączenie antywirusów, uruchamianie jako administrator, przenoszenie gry do innej lokalizacji. Mam aktualne wszystkie sterowniki. Proces BF V w menedżerze zadań po włączeniu gry pokazuje się na pół sekundy i znika.

• Debesz's avatar
    Debesz
    Not applicable
    2 years ago

Nigdy na tym kompie nie miałem Origina (w sensie poprzedniej wersji aplikacji), dodam że nie wyskakuje żaden błąd.

• Debesz's avatar
    Debesz
    Not applicable
    2 years ago

Czemu w EA nikt nawet nie próbuje pomóc? Jeszcze firma ma czelność pisać o gwarancji zadowolenia (cytat): "dołożymy wszelkich starań, żeby Ci zadośćuczynić, kiedy coś będzie poważnie nie w porządku"... 

• Debesz's avatar
    Debesz
    Not applicable
    2 years ago

możliwe że znalazłem jakiś problem, gdy wszedłem w dokumenty> bf v > settings >PROFSAVE_profile wyskoczył błąd "Dostawca plików w chmurze nie jest uruchomiony" mimo że w procesach można znaleźć EA Background Service. Nie wiem czy tak ma być czy nie ale mimo wszystko pewnie nikogo z EA to nie obchodzi