Forum Discussion
3 Replies
Sort By
- @Adrian19951711 Wszystkim plikom z gry [pliki .exe], pozwól w zaporze, następnie w antywirusie dodaj do wyjątku. Jak wejdziesz do gry, bo myślę że odpaliłeś. Wtedy szukaj serwerów w ten sposób ( reset fitrów, zaawansowane szukanie). Mi w ten sposób pokazuję najwięcej. PS: między słowami- to czasami taki komunikat wyskakuje , ale to ze strony serwerów. Ich błędy serwerowe.
- Chytrooki3 years agoHero+@Adrian19951711 Witam. Sprawdź rozwiązanie w wątku poniżej. Co prawda jest z BF1 ale powinno pomóc. To co napisał @sovtware też jest rozwiązaniem problemu. Ale trudno powiedzieć które zadziała w twojej sytuacji.
https://answers.ea.com/t5/Battlefield-1/Connection-to-EA-online-timed-out-Your-network-bandwidth-and-or/m-p/7007727#M33229 Powiem tak dzisiaj włączyłem grę i działała, po rozegranej jednej grze znowu ten sam problem. Odinstalowany antywirus, zapora systemowa wyłączona i teraz nie działa. Dziwne jest to, że inne gry działają np. World War 3, CS, i Warzone.
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,109 PostsLatest Activity: 7 days ago
Community Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 10 days ago
- 13 days ago
- 16 days ago