Forum Discussion
7 years ago
U mnie też ten problem się pojawia. Internet mam od Netii. Chcę dodać, że po uruchomieniu gry i origin jako administrator mogłem pograć jeden dzień, potem następnego dnia to samo występowało.
EA_Odix
EA Staff (Retired)
7 years ago@frzeczycki @IKUNv3 @tickm4n @KucykPonny_PL
Jeśli rozłączenia nadal się zdarzają, sprawdźcie jeszcze poniższe rozwiązania, które pomogły innym użytkownikom:
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej Origin
- Czysty rozruch Windows
- Czyszczenie DNS oraz wybór innych serwerów DNS - również z tego artykułu znajdziecie kilka innych porad jak zmiana adresu z IPv6 na IPv4 (poradnik dla Orange)
- Dla osób korzystających z płyt MSI, wyłączenie Killer Network Center (aplikacji/usługi) również pomagało z rozłączeniami
- Zmiana ustawień zaawansowanych karty sieciowej (Panel Sterowania > Menadżer Urządzeń > Właściwości Waszej karty sieciowej > Zaawansowane) - ustawienie trybu prędkości FULL DUPLEX
- Dodanie BFV.exe do wyjątków Windows Defender (Settings / Windows Defender Security Center / Ransomware Protection) w opcjach "Folder Protection"
Powodzenia! :eahigh_file:
- 6 years ago@EA_Odix Mam ten sam problem tyle że na ps4
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 23 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager