12 months ago
BF1 połonzenie z serwerami
zrobiłem już wszytko co można było na pc i z ruterem było to 5 mies temu teraz zrobiłem formata zmieniłem mieszkanie i internet dalej nie moe się połonczyć z sererami ea aby grać online całość trwa j...
Hej @wikxa1
Podeślij nam jeszcze komunikat widoczny w grze BF1, który iniemożliwia Ci rozgrywke online. Czy korzystasz z VPN?
Nie mogę dodać zdjęcia jest za duże ale pisze tam tak " nie udało się połonczyć z ea online funkcje sieciowe będą nie dostępne. Sprubuj jeszcze raz więcej informacji na ea.com"
Komputer jest świeżo po formacie nie ma nic żadnego vpna jest steam i bf 1 nic więcej
Hej @wikxa1
Dzięki za odpowiedź.
Powiedz nam proszę jakie kroki zostały przez Ciebie dotychczas wykonane, oraz z jakiego rodzaju połączenia internetowego korzystasz do gry.
Aktualnie udostępniam sieć WiFi przez telefon kablem USB mogę też dane komurkowe jeśli jest to zależne od GHz
Zrobiłem wszytko każdy poradnik z każdej strony , polonczenie bezpośrednie do serwerów pośrednie restart , odinastalowałem zainstalowałem sprawdziłem spujność plików gry , reset karty sieciowej aktualizowanie sterowników od karty sieciowej , wlonczyc jako administrator , wyłączyć zaporę ogniową i antywirusa , przeinstalować na inny dysk , odpalić PC na czystym starcie , odpalić bf na wirtualnej maszynie z samym bf niczym więcej teraz już nawet format komputera do zera wraz z systemem i na nowo system , zmieniłem położenie mieszkanie sieć internetową. jeśli czegoś nie wymieniłem to pewnie zapomniałem podasz sposób to itak już go robiłem zapewne naprawdę nie wiem oco chodzi pisze z czystej frustracji chyba nie jest mi dane grać w bfa