Forum Discussion
Podsyłam dodatkowe kroki:
1. Przejdź do folderu: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License
- Program Data jest folderem ukrytym
2. Wytnij i przenieś do osobnego folderu wszystkie pliki .dlf
- folder Licence ma pozostać pusty
3. Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA i zrestartuj EA app.
- 2 years ago
Też od kilku miesięcy mam ten sam problem. Próbowałem już wszystkiego w różnej kolejności i nic nie pomaga
- 2 years ago@EA_Kalina dziekiuje, w moim przypadku zadziałało.
- 2 years ago@EA_Kalina Dziękuję pomogło. Zastanawia mnie natomiast w czym leży problem. BF3 Mam chyba od 2013 roku i nigdy nie było problemów z Originem. Miałem kilka lat przerwy i w grudniu sobie zainstalowałem ponownie i wszystko działało normalnie ale jeden dzień bo na następny już właśnie pojawił się ten problem. Usuwanie EA APP i ponowna instalacja nic nie pomagały a dopiero Pani sposób z tym folderem Licence.
- 2 years ago
@EA_Kalinaok, co w takim razie jeżeli nie mam takiego foldery jak License?
Dodam jeszcze, że ten problem występuje na moim nowym kompie. Przed chwilą zainstalowałem EA i BF3 na innym kompie w domu i taki problem nie występuje!
- 2 years ago@EA_Kalina Dziękuję. znalazłem katalog license, wyczyściłem, ale się nadpisywał. Kilkukrotne kasowanie i czyszczenie cache pomogło 🙂
- 2 years ago@EA_Kalina Dzięki wielkie, też mi pomogło. Co ciekawe problem ten pojawił się u mnie, gdy kupiłem wersję premium (wcześniej miałem podstawową). Po kupieniu premium nie mogłem już grać nawet w mapy z podstawki. Próbowałem odinstalować grę, naprawiać i wyczyścić pamięć podręczną EA app, ale dopiero przeniesienie plików .dlf do nowego folderu przyniosło skutek. Dodam tylko, że w tym folderze License był jeden plik .tmp i go też przeniosłem do nowego folderu z plikami .dlf.
- 12 months ago
u mnie pomógł sposób ekaliny , wycięcie plików dlf afolder license ma być pusty, reset eap
- 5 months ago
smiechu warte jest to że błąd istnieje już tyle czasu a wy dalej nie umiecie go naprawić, próbowałem każdej metody i nic, chciałem zagrać w gre ze młodości ale taki **** bo EA zrobiło to co umie najlepiej, czyli weźmie kase i wypnie sie do gracza
- 3 months ago
Mam dokładnie ten sam problem, wyczyściłam pamięć ale nie rozumiem za bardzo 1 punktu i jak mam to zrobić. Nie mogę znaleźć tych folderów
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 5 days ago
BF3
Solved10 days ago- 12 days ago