Forum Discussion
to że spełnia wymagania minimalne to wiem. Proszę sprawdzić temperatury procesora głównego oraz procesora graficznego. Ja to robię MSI Afterburner i na bieżąco wiem jakie mam użycie pamięci RAm, użycie procesora głównego i graficznego oraz temperatury. Jeżeli zrobisz to o co ciebie proszę i podasz jak wygląda sytuacja podczas grania a najbardziej w chwilach kiedy ciebie ścina to będziemy wiedzieć co robić dalej. W samej grze możesz także zrobić test czy twój komputer spełnia wymagania i może pokazywać, że jest ok ale na podstawie informacji o które ciebie proszę możemy sprawdzać dalej co robić. Możesz podać wyniki najzwyczajniej opisując je albo podczas gry można wykonać zrzut ekranu zapisać w paincie jako JPG i podać tu na forum. Najlepiej jak to będą dwie fotki. Pierwsza kiedy gra chodzi w miarę płynnie a druga kiedy masz ścinki. Czekam na ruch z twojej strony. Pozdrawiam
- 6 years ago
Masz jeden problem a tworzysz w tym kierunku kilka tematów. Aby forum było czytelne i chcesz uzyskać pomoc to nie skacz w kilku miejscach. Zrób to o co proszę i jutro wrócimy do tematu. Jak widzisz tu nie ma wielu chętnych do pomocy więc proszę uszanuj to. Nie jestem tu ani adminem a także jakimś wielkim fachowcem. Na podstawie swoich doświadczeń 4040 godzin gry oraz problemów wielu graczy staram się pomóc.
https://www.youtube.com/watch?v=xaVhikO2dKU
Zwróć uwagę na lewy górny róg. O takie dane mi chodzi. Ty masz tylko zrobić zdjęcia.OK??
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 3 days agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager