Forum Discussion
Cześć, udało Ci sie rozwiazać problem ? Mam to samo na Xbox one S z tym ze nie da się rozpocząć gry wogóle.Najdalej zaszedlem do wyboru misji i filmiki wprowadzajacego.
Ważne abyś to zrobił bo ten krok resetuje zasilacz. Następnie podłącz ponownie kabel zasilający konsoli. Naciśnij przycisk Xbox na konsoli, aby włączyć konsole. Sprawdź czy pomoże.
- 4 years ago@Chytrooki dzieki za odpowiedź,ale to niestety nie działa,robiłem tak już wiele razy i nic.Kupiłem wersje cyfrową i nadal to samo.Jedynie to po calkowitym resecie i zainstalowaniu offline można było zagrać.Ale po wlączeniu neta i pobraniu aktualizacji znowu to samo.Kupilem BF5 z myślą gry po sieci.Niestety nie da sie.Experci EA w rozmowie telefonicznej probują mi wmówić ze uszkodzona jest konsola.Wszystkie inne gry dzialaja oprocz BF5 i Fifa 20. Fifa moge przeboleć ale z BF5 gorzej.
- 3 years ago
Witam,
Mam problem podczas gry w Battlefield 1 oraz Battlefield V. Podczas gry w pewnym momencie dochodzi o zawieszenia obrazu i dźwięku po czym wywala do głównego menu konsoli. Czasami dochodzi do restartu, a nawet całkowitego wyłączenia się konsoli.1. Problem nie pojawia się przy innych grach np. Overwatch 2, Minecraft.
2. Wszystkie opisane w necie sposoby naprawy sprawdziłem - BEZ POPRAWY
3. Konsole oddałem do czyszczenia oraz zmiany pasty termo - PROBLEM NIE USTĄPIŁ.
4. Podejrzewałem uszkodzenie HDD. Wymieniłem dysk na SSD - PROBLEM NIE USTĄPIŁ.
Ręce mi już opadają i brakuje mi pomysłów. Jedyne co przychodzi mi do głowy to, że może to problem z kartą graficzną konsoli.
Ktoś spotkał się może z takim problemem? Mogę podesłać wideo obrazujące przypadek mojej konsoli.
Pozdrawiam
About Battlefield Dyskusja o serii
Community Highlights
- EA_Pulsar4 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 17 hours ago