Forum Discussion

KGXP_01's avatar
1 year ago
Solved

BFH - You need to log in into Origin

Cześć.

Pobrałem Battlefield Hardline, i chciałem zagrać, lecz kiedy włączam grę, to przenosi mnie na Battleloga.
Po przeniesieniu na Battleloga wchodzę na kampanię, klikam "Play Campaign".
Po kilku minutach pokazuje mi się okno z napisem "You need to log in into Origin", lecz przycisk, który ma przekierować mnie do Origin nie działa, klikanie w niego nic nie daje.
Przycisk "Continue" wyłącza okno, nic więcej się nie dzieje.

Grę mam dzięki Xbox Gamepass.

Jak to można naprawić?
Czat w EA Help nie istnieje, od 5 godzin czekam na konsultanta.

Pozdrawiam.

• Hej @KGXP_01 

Już jakiś czas temu aplikacja Origin została zastąpiona przez EA app - a więc przed wykonaniem poniższych zaleceń najpierw należy zupełnie odinstalować Origin i zainstalować EA app.

1. Uruchom aplikację Xboz i zaloguj się kontem Microsoft, na którym jest wykupiony Game Pass.

2. Uruchom grę z poziomu aplikacji Xbox.

3. Zaloguj się do EA app za pomocą konta Microsoft, na którym jest wykupiony Game Pass.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @KGXP_01 

Już jakiś czas temu aplikacja Origin została zastąpiona przez EA app - a więc przed wykonaniem poniższych zaleceń najpierw należy zupełnie odinstalować Origin i zainstalować EA app.

1. Uruchom aplikację Xboz i zaloguj się kontem Microsoft, na którym jest wykupiony Game Pass.

2. Uruchom grę z poziomu aplikacji Xbox.

3. Zaloguj się do EA app za pomocą konta Microsoft, na którym jest wykupiony Game Pass.