Forum Discussion

Adi168587's avatar
8 years ago

Brak Nieśmiertelników Z Gry Battlefield 1

Witam mam taki problem nie otrzymałem niektorych niesmierteknikow z gry battlefield 1 a wykonalem wszystkie czynnosci z gry i gralem na serverach z hasztagami friday night battlefield i problem mam taki ze chcialbym otrzymac te niesmiertelniki ktore wymienie bo  nie otrzymalem ich wogole #FridayNightBattlefield  Best Community in the World   Beginning  I was there! posiadalem ten niesmiertelnik ale znikłnoł mi jakis czas temu przed wydaniem dlc nie przejda  Dreams of war powinienem bo otrzymalem dostęp do alphy gry z Giveaway losowania gdy byla alpha gry startowala i gralem w alphe gry doskonale pamietam i podobala mi sie i mialem ponad 15 lvl Aries nie posiadam a wykonalem zadanie podczas batlefestu #FridayNightBattlefield  Best Community in the World tych niesmiertelnikow nie otrzymalem a gralem na serwerze z hasztagiem ale na serverze nie bylo tworcow gry tylko normalni gracze na serwerze prosze o pomoc i przyznanie zawartosci niesmiertelnikow  i odpowiedz czy bede mial przyznane brakujace niesmiertelniki

10 Replies

• A więc tak z tego co wiem nieśmiertelnik #FridayNightBattlefield  otrzymujesz grając w piątki na serwerach z # Friday najczęściej jest to serwer  #1EN i musisz zabić kogoś z noża zazwyczaj jest to osoba najczęściej odzywająca się na chacie w grze albo zostają podane nicki kogo musisz potraktować kosą  zrobić screena i przesłać tej osobie albo na doscord lub dogadać się na orginie i wtedy otrzymujesz od tej osoby klucz ja robiłem 2 sposobem i otrzymałem (jak nie było osób z DICE czy EA i nie zrobiłeś screena to raczej nie dostaniesz.

Dalej nieśmiertelnik "Best Community in the World" otrzymujesz od Game Changerów  i tu jest problem bo podobno te osoby nie otrzymały kodów na Polskę czy EU jakoś tak więc raczej jak na razie go nie otrzymasz.

Kolejny nieśmiertelnik "I was there" otrzymujesz albo przez znajomego albo samemu będąc na imprezie typu Gamescom tak ja otrzymałem od znajomego który był na takiej imprezie.

Co do nieśmiertelników z alphy się nie wypowiem bo nie wiem 🙂 

• Adi168587's avatar
    Adi168587
    8 years ago

ale ja to wykonalem wszystko tylko nie otrzymalem i czekam na odpowiedz z ea studia i przyznanie zawartosci do gry

• Adi168587's avatar
    Adi168587
    8 years ago

dzwonilem do ea i kazali napisac post na forum i czekac az odpisze developer albo ktos wyzszy z ea tutaj na forum dlatego taki post zalozylem a kodow zadnych nie posiadam reszte niesmertelnikow pomoc telefoniczna przyznala bo wykonalem tez inne zadania ale mieli ta zawartosc co nie wymienilem na forum a taka jak wymienilem na forum tylko inni pracownicy czy developerzy ktorzy posiadaja ta zawartosc to moga zrobic i przyznac mi zawartosc jaka wymienilem na forum

• Adi168587's avatar
    Adi168587
    8 years ago

Spoko rozumiem ,zobacze  kiedy odpisze ktos z ea i czy wogóle informacje dostane na ten post bo narazie nikt nie odezwal sie z ea z tym problemem do mnie takze oczekuje na odpowiedz

• SylwesterSpalony's avatar
    SylwesterSpalony
    Hero+
    8 years ago
    Wiesz jak to w takich firmach jest nie tylko pojedyncze zgłoszenia są tylko setki więc nim się odgrzebią to szybciej telefonicznie załatwisz. Ja zazwyczaj jak mam jakieś większe problemy to sobie dzwonie i załatwiam od razu w jednej rozmowie kontakt jak najbardziej OK. A też możesz taka rozmowę sobie zamówić i oddzwaniają jak nie chcesz płacić. Od 12-21pracują. Ale jak kazali czekać no to powinien ktoś ci odpisać 😉
  • Adi168587's avatar
    Adi168587
    8 years ago

Bo telefonicznie nie przyznaja tej zawartosci bo nie posiadaja w systemie mowa o infolini telefonicznej ,a jedynie moze osoba przyznac ta co odpisze tutaj na forum i przyzna mi brakujaca zawartosc do gry czyli niesmiertelniki

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

Cześć @Adi168587

Pozwól, że doprecyzuję, o które forum dokładnie chodzi, gdyż mamy ich kilka 😉

Jeśli kiedykolwiek znajdziesz się w sytuacji, że nie otrzymasz nieśmiertelnika pomimo spełnienia określonych warunków, bardzo prosiłabym o zgłoszenie tego problemu na oficjalnym forum Battlefield pod adresem:

https://forums.battlefield.com/en-us/categories/battlefield-1

Znajdziesz tam osoby (w tym członków teamu deweloperskiego), które będą w stanie Ci pomóc 🙂

• Adi168587's avatar
    Adi168587
    8 years ago

witam skopiowalem tresc z tego forum i skopiowalem na drugie forum jakie pani podala mi treść wiadomości i wstawilem jak narazie brak odpowiedzi na tresc wiadomosci tylko wizyty sa w liczbie 5 post napisany ponad 2 godziny temu i brak odpowiedz na problem moj jak rozumiem moge odpowiedz dostac za 2 miesiace no trudno poczekam