Brak Nieśmiertelników Z Gry Battlefield 1
Witam mam taki problem nie otrzymałem niektorych niesmierteknikow z gry battlefield 1 a wykonalem wszystkie czynnosci z gry i gralem na serverach z hasztagami friday night battlefield i problem mam taki ze chcialbym otrzymac te niesmiertelniki ktore wymienie bo nie otrzymalem ich wogole #FridayNightBattlefield Best Community in the World Beginning I was there! posiadalem ten niesmiertelnik ale znikłnoł mi jakis czas temu przed wydaniem dlc nie przejda Dreams of war powinienem bo otrzymalem dostęp do alphy gry z Giveaway losowania gdy byla alpha gry startowala i gralem w alphe gry doskonale pamietam i podobala mi sie i mialem ponad 15 lvl Aries nie posiadam a wykonalem zadanie podczas batlefestu #FridayNightBattlefield Best Community in the World tych niesmiertelnikow nie otrzymalem a gralem na serwerze z hasztagiem ale na serverze nie bylo tworcow gry tylko normalni gracze na serwerze prosze o pomoc i przyznanie zawartosci niesmiertelnikow i odpowiedz czy bede mial przyznane brakujace niesmiertelniki