5 years ago
Brak progresu konta
Hej Kilka dni temu pobrałem sobie Battlefielda V po kilku miesiącach przerwy. Zalogowałem się bez problemu, konto było w takim stanie w jakim je zapamiętałem przy ostatniej rozgrywce ( ilośc winów...
Hej
Problem jest na PC.
Gram przez origin.
@Siara_StefanWitaj miałem kiedyś podobny problem ale naprawił się dopiero po wypuszczeniu łatki. Napisze Ci co przychodzi mi na myśl, co mogło by pomóc zarzegnać problem,aby spróbować wyeliminować błąd zacznij od ustawień w Origin.Wyłącz synchronizacje z kontem w aplikacji i nakładek w grze. Następnie usunięcia folder Battlefield V z moich dokumentów. Później wyczyść pamięć podręczną. Kolejny krok to usuńięcie folderu temp (Nacisnij razem Windows + R na klawiaturze i wpisz %temp% ). Zestartuj komputer. Uruchom grę i i pod żadnym pozorem nie włączaj synchronizacji danych/zapisu z sieci. Wszystkie kroki zrób w kolejności tak jak przedstawiłem. Możesz spróbować uruchomić Origin w trybie offline. Po uruchomieniu gry w BFV będziesz miał możliwość przełączenia na Online.
Ps. Progres który aktualnie nie odnotwujesz się wkoncu zaktualizuje. Twoje dotychczasowe statystyki powinny się zsumować z tymi które tracisz. Pozdrawiam🙂
Niestety nic z tych rzeczy nie pomogło. Czy w battlefieldzie zapowiada się w ogóle jakiś update w najbliższym czasie ? jak często są jakieś aktualizacje ?
Edit. Generalnie zauwazyłem, że jedna na kilka gier daje mi expa. Zagrałem ostatnio 20-25 gier, około trzy wbiły mi normalnie progres, dzięki temu mam teraz 69 poziom. Nie wiem od czego to zależy, nie zauważyłem niczego wyjątkowego w tych grach. Natomiast wciąż w znakomitej większości po prostu tego progresu nie odnotowuje...